Scamp ruhák minőségét milyennek tartja aki már rendelt tőlük?
A legjobb!
A ruháink döntő többsége onnan van. Van body (csináltattunk egyedi feliratosat, meg Supermanest is), egy halom nadrág (az a melegítőalsó szerű nadrág a legjobb), és rengeteg felső (onnan is jópár csináltatott, szinte bármit megcsinálnak).
De a legjobb a hálózsák volt, IMÁDTA a gyerek, sajnos már kinőtt ebből a korszakból. (és most komolyan, 3-4000 Ft egy hálózsákért míg a boltban 5000-től kezdődik... Egyedül a legvastagabb hálózsák volt rossz vétel, túl vastag volt neki).
Illetve van onnan még pár takarónk is, na azok a legjobb befektetés szerintem. Puha, selymes, szőrös, mindig azt markolássza a babám amikor alszik, IMÁDJA.
Csak ajánlani tudom, gyors és pontos kiszállítás, rendkívül szolgálatkész ügyfélszolgálattal.
Ja egyébként a ruhák egy részét örököltük egy 4 éves kislánytól, és ugyanolyan jó minőségűek, a minta egyáltalán nem kopott le nekem (pedig csak simán bedobom a mosógépbe) a szín talán egy picit fakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!