Koszi, minden velemeny szamit a cipokrol, mert nekem semmi osszehasonlitasi alapom nincs.
Esoben nem fogunk meg menni, csak lehet vizes lesz a jarda es belelep egy kis pocsolyaba.
Én is megkínlódtam az első cipővel ami mondjuk nálunk szandál volt, mert nyáron volt aktuális.
Néztem azt is amit te most belinkeltél, mert a Minimanoba csak olyat árunak cipőbe és szandálba és nem volt jó, talán nagyon kemény volt a talpa azt hiszem. Nekem nem tetszett, nem vettem meg.
Nézd meg mennyire kemény a talpa, mert a kemény nem jó. Könnyen meg tudd hajlítani, ne legyen benne semmi lúdtalpas dolog stb.
Én végül akkor elephantent vettem a Deichmannba, nagyon jó puha könnyen hajlítható talpa volt, bőr volt, jó volt a sarkánál a kérge. Én ajánlom a Deichmann elephantent első cipőnek!
csak példának:
Ezeknek jobb a talpa, könnyebben hajlik.
Nálunk végül supinált kell a fiamra, így leszűkűl a kör, hgoy milyen márkát veszünk. Most Salus szandálja van itthon bent, nagyon jó!
Szerintem annyira hamar amúgy nem fog beázni egyik bőr sem. Ha mégcsak most tanul menni, akkor nagyjából tudod terelgetni merre menjetek.
Gondold végig neked is biztos volt bőr cipőd, tuti emlékszel, hogy jobban bírja a vizet mint egy sportcipő aminek szövet az anyaga, vagy az a tipikus sport cipős anyag nem tudom mi a neve :) de biztos érted :)
Ki fog bírni egy két pocsolyát hidd el. De azért ne ugráljon a pocsolyában fél órát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!