Mi a velemenyetek errol a ciporol, mint elso cipo?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 18. 19:59
1 2
 11/17 lcs ***** válasza:
ja, és egyébként viszonylag jó az ára a minőségéhez képest, mert szerintem nagyon jó minőségű bőrből van, sztem jobb mint a pl a DD step vagy az elefanten, amik drágábbak...nekem már 4 éves a lányom, volt pár próbálkozásunk, de pl kiakadtam, amikor kapott egy elefanten szandit a mamától, mert hogy legyen akkor egy jó kis szandija ha már megtanult járni :) na annak olyan talpbélése volt, hogy két perc alatt beleizzadt a gyerek lába, és csúszkált benne össze vissza, csak zoknival tudtam ráadni...ez csak egy kis kitérő volt, bocsi...:))
2014. febr. 19. 13:05
 12/17 A kérdező kommentje:

Koszi, minden velemeny szamit a cipokrol, mert nekem semmi osszehasonlitasi alapom nincs.

Esoben nem fogunk meg menni, csak lehet vizes lesz a jarda es belelep egy kis pocsolyaba.

2014. febr. 19. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is megkínlódtam az első cipővel ami mondjuk nálunk szandál volt, mert nyáron volt aktuális.

Néztem azt is amit te most belinkeltél, mert a Minimanoba csak olyat árunak cipőbe és szandálba és nem volt jó, talán nagyon kemény volt a talpa azt hiszem. Nekem nem tetszett, nem vettem meg.

Nézd meg mennyire kemény a talpa, mert a kemény nem jó. Könnyen meg tudd hajlítani, ne legyen benne semmi lúdtalpas dolog stb.

Én végül akkor elephantent vettem a Deichmannba, nagyon jó puha könnyen hajlítható talpa volt, bőr volt, jó volt a sarkánál a kérge. Én ajánlom a Deichmann elephantent első cipőnek!

csak példának:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeknek jobb a talpa, könnyebben hajlik.

Nálunk végül supinált kell a fiamra, így leszűkűl a kör, hgoy milyen márkát veszünk. Most Salus szandálja van itthon bent, nagyon jó!

2014. febr. 19. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira hamar amúgy nem fog beázni egyik bőr sem. Ha mégcsak most tanul menni, akkor nagyjából tudod terelgetni merre menjetek.

Gondold végig neked is biztos volt bőr cipőd, tuti emlékszel, hogy jobban bírja a vizet mint egy sportcipő aminek szövet az anyaga, vagy az a tipikus sport cipős anyag nem tudom mi a neve :) de biztos érted :)

Ki fog bírni egy két pocsolyát hidd el. De azért ne ugráljon a pocsolyában fél órát :)

2014. febr. 19. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és a Brendonról annyit, hogy nagy szakértelmű eladó tanácsot akart adni..... odajött egy sablonnal amire ráraktuk a fiam lábát így megtudtuk mekkora kell neki méretben, na ez marhára nem volt jó, mert egy számmal nagyobb kellett és mivel magas a rüsztje, ja erre is figyelj!!!! hogy milyen a rüsztje! így végül egyik sem volt jó amit ott árulnak, szóval több boltot végigjártunk mire a Deichmannba végre találtam egyet.
2014. febr. 19. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:
az utolsó 3 hozzászólást én írtam, bocsi, de mindig eszembe jutott valami. :)
2014. febr. 19. 14:03
 17/17 lcs ***** válasza:
Az tuti, hogy az a legjobb, ha a gyereket viszed, és felpróbálja, és lépked benne egy kicsit, akkor meglátod úgyis, hogy hogy megy benne :) és ugye írta itt egy anyuka, hogy neki az elefanten nagyon bejött (én írtam korábban, hogy nekem abszolút nem jön be), vagyis mi ebből a tanulság, mindenkinek más jön be, próbálgatni kell, amíg meglesz a megfelelő :))
2014. febr. 19. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!