Mi a véleményetek a H&M harisnyákról?
Vettem most egy csomót télire 98-104-es méretből, 103 cm a kislányom, átlagos testalkatú, és nem kicsit rojtozódik rajta, annyira nagy. Ti is tapaszaltátok? Kimostam, de nem ment össze. Minőségileg amúgy meg lennék vele elégedve, és örültem is hogy idén lábfejeseket árulnak, nem úgy mint tavaly.
A 92-es méret vajon még jó lenne rá?
Szerintem az egyik legjobb minőség, csak nagyon drága 1990/db. Kicsit nagyobb méretű az átlagosnál szerintem is. Bonts ki egy 92-est és nézd meg!
Nagyon jók még a KIK-es LIDL-s, ALDI-s harik is és azok 900 Ft körül vannak.
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de mennyibe került?
Hát ha ilyen nagy, akkor szerintem valószínű, hogy a 92-es lenne jó rá. Egyébként én másban is úgy látom, hogy a H&M ruhák nagyobbak mint az "átlag". A lányom 92-est hord mindenből és vettem neki nemrég bodyt és nagyobb, mint a többi...és egy kisnadrággal is így jártam, szerencse, hogy húzott az alja...mondjuk én ennek spec. örültök, de nyilván ha harisnyánál zavaró lehet, hogy nagyon nagy...
Szerintem is nagyon jó minőségűek.
Igen, egy db 1990 ft, a kettes csomag 2990.
Szerencsére csak egyet bontottam ki és mostam ki, úgyhogy lehet hogy kicserélem 92-esre, vagy megnézem mekkorák, ha mégsem, akkor jó lesz talán jövőre.
Amúgy én egyszer vettem az Aldiban harisnyát, nagyot csalódtam, mert első használat után úgy kinyúlott az ülepénél, hogy még egyszer fel sem lehetett venni, mert elvesztette a tartását, csak lógott rajta a szitás anyag.
Lehet hogy csak én fogtam ki rosszat, egyszínű harisnya volt, én inkább ilyeneket veszek mint mintásat az sokmindenhez megy, lehet hogy a mintás más anyagból van, nem tudom.
Lidl-eset még nem vettem, mert sosem láttam egyszínűt.
Én azt vettem észre, hogy a h&m-es baba- és gyerekruhák sokkal nagyobbak, mint a többi bolt ugyanolyan méretezésű ruhái..
én a lányomnak vettem két 62-es pizsit, de szerintem 3-4 hónap múlva lesznek rá jók, mert iszonyat nagyok (pedig a lányom 62-es ruhákat hord..)
ez alapján gondolom harisnyáknál is hasonló a helyzet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!