Mi a velemenyetek errol a ciporol?
2012. okt. 9. 22:12
1/10 anonim válasza:
Nem annyira az en stilusom, de jol nez ki!:) Szerintem vedd meg.
5/10 anonim válasza:
Na kijavítottam a linket, így már sikerült megnéznem.
Nekem nem tetszik és nem ér meg 10ezer forintot. Kínai tele van ilyenekkel, sőt még szebbekkel fele ennyiért.
6/10 A kérdező kommentje:
eredeti ara 14e es a kinai cipoket mg utalom...:D
2012. okt. 10. 16:21
7/10 barbuuus válasza:
sztem nem rossz, de ilyesmi kategóriában van szebb is :)
8/10 anonim válasza:
Most őszintén szerinted ez nem kínai? :D Dehogynem, az összes ilyen üzletben, mint a bershka, pull and bear stb. kínai cuccok vannak, de mindegy más üzletekben szebb ilyn stílusú cipőket láttam. Szerintem megérne egy délutánt, hogy körülnézz valamelyik plázában vagy kisebb cipő üzletekben.
9/10 anonim válasza:
Szerintem k.rva jó, de 10-et nem adnék érte.
10/10 anonim válasza:
Szerintem csini, ilyesmim van nekem is a bershkából... csak tegyél félre pénzt a megtalpalására, ezeknek az alja nagyon csúszik, én el is csúsztam egyszer az egyik aluljáróban benne, és akkor egyből mentem a cipészhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!