Szerintetek nem kínos a Hádában vásárolni a babának?

Figyelt kérdés

Még soha nem voltam a Hádában, vagy ahhoz hasonló helyen. Úgy gondoltam az elején, amikor még nem tudtam hogy mennyibe kerülnek a babaruhák, hogy csak bolti ruhát veszek. De mar látom hogy nagyon drágák a ruhák, és azt hallottam hogy a Hádában jó minőségűek vannak.

Még soha nem voltam használt ruha boltban, és egy kicsit kínosnak érzem.

Szerintetek nem ítélne senki el mert a babámnak Hádás ruhái lennének?

2014. febr. 13. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én megtehetném hogy mindenből újat veszek, még sem fogok. Teljesen felesleges, ha használtan is megkapom, jó állapotban. Úgysem lesz rajta semmi 4-nél többször mert kinövi.

Egyébként a Hádában én már találtam Armani, Zara Marco Polo és egyéb nívósnak vélt márkát is. Arra figyelj hogy ne szakadt, lehányt ruhát adj neki és senki nem fog elítélni, észre se fogják venni :)

2014. febr. 13. 17:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, én is nagyon sok ruháját ott vettem, némelyik szinte új. Miért dobnád ki a pénzed az ablakon? Ugyanannyi pénzből fél zsák ruhát vehetsz? Ráadásul hetek alatt kinövik.
2014. febr. 14. 09:53
 13/13 anonim ***** válasza:
egyátalán nem ,nagyon sok bébi ruhát lehet kapni ott abol van a legtöbb .Lányom ruhái egy része turis másik része bolti .most 650 ft vetem next vastag felsőt kislányomra és cimkés vadi új nadrágot 650 ft .de ő már 4 éves bébi holmikat még olcsobak is .
2014. febr. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!