Szerintetek nem kínos a Hádában vásárolni a babának?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam a Hádában, vagy ahhoz hasonló helyen. Úgy gondoltam az elején, amikor még nem tudtam hogy mennyibe kerülnek a babaruhák, hogy csak bolti ruhát veszek. De mar látom hogy nagyon drágák a ruhák, és azt hallottam hogy a Hádában jó minőségűek vannak.
Még soha nem voltam használt ruha boltban, és egy kicsit kínosnak érzem.
Szerintetek nem ítélne senki el mert a babámnak Hádás ruhái lennének?
Dehogy lenne kínos :) Nekem is azok vannak, és ha végre összejön a baba, neki is ott fogok bevásárolni. Újszerű, márkás ruhákat tudok ott venni kilóra, némelyiken még az árcédula is rajta van. (Tom Taylor, Esprite, H&M, Adidas stb. cuccaim vannak onnan :))
2014. febr. 13. 15:39
2/13 anonim válasza:
Mármint az eredeti, angol árcédula.
2014. febr. 13. 15:40
3/13 anonim válasza:
Dehogy kínos ne viccelj!!!!Én is fogok ott vásárolni ha meg lesz a pici. Magamnak már vásároltam ott 600 forintos eredeti márkás melegítőt és alkalmi hétköznapi szuper minőségű ruhákat!!!Szóval ne szégyelld magad ma már ez természetes még a sztárok is járnak turini!!!:) 14hkm
2014. febr. 13. 15:40
4/13 anonim válasza:
Hacsak ez a kérdés, akkor a válasz: NEM! :)
2014. febr. 13. 15:41
5/13 anonim válasza:
* turizni :)
2014. febr. 13. 15:41
6/13 anonim válasza:
Szégyelljék magukat azok, akik miatt turkálóban kell az embereknek vásárolni!
Te ne tedd! :)
2014. febr. 13. 15:55
7/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem gondolom, hogy kínos lenne a dolog. Az újat is kimossák otthon meg a hssználtat is az emberek. Nem úgy kell elképzelni, hogy ezek lerongyolódott, foltos ruhácskák. Van olyan amin még rajta van az etdeti bolti címke is.
2014. febr. 13. 15:56
8/13 anonim válasza:
6-os vagyok
Különben is a turizás női sport, amit egy magamfajta korlátolt férfi úgy sem ért meg :)
2014. febr. 13. 15:59
9/13 anonim válasza:
Ha cikinek érzed, akkor vatera. Nagyon szép babaruhák csomagok vannak használtan ekadók, de szépek
Ha örököl ruhát majd a gyereked, az is használt lesz;)
2014. febr. 13. 16:48
10/13 anonim válasza:
Dehogy kínos :)
Én is nagyon sok címkés, új ruhát lőttem ott, és a használtak többsége is újszerű, hibátlan!
A bababoltokban (is) néha olyan arcok fogdossák össze a kis ruhákat, hogy a hideg ráz tőlük...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!