Kapott kisruhákkal mit csináltok?
én rákérdeztem, hogy visszaadjam, vagy továbbadhatom-e.
de volt pár olyan darab, amit úgy kaptunk, hogy már az elején tisztáztuk, hogy visszakérik.
Velemenyem szerint a pofatlansag teteje mastol kapott ruhat eladni.En is szoktam adni(kapni nem),de amikor meghallottam,hogy a tolunk kapott ruhakat utana eladjak,elegge kiakadtam.Segito szandekkal adom a ruhakat,hogy masnak ne kelljen ismet megvenni,tehat a minimum amit elvarnek,hogy megprobaljak csaladon belul tovabb adni,vagy ha az nem lehetseges,akkor raszoruloknak.Eladni en is tudtam volna,ha akarok.
Szerintem csunya dolog hasznot huzni olyan dologbol,amit valakitol segito szandekkal kapunk.Azota kertem is,hogy ha mar nem kellenek a kisruhak amiket tolunk kaptak,legyenek szivesek belatasuk szerint olyan helyre tovabb adni,ahol szukseg van ra.Az utanpotlast ugyis kapjak tolunk.
Biztos le leszek pontozva,de ez nekem valahogy olyan,mint azok a jotekonysagi gyogyszer es elelem szallitmanyok,amik soha nem ernek el a raszorulokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!