Ti mit csináltok gyermekeitek kinőtt bugyijaival, zoknijaival?
Figyelt kérdés
Odaadjátok valakinek, vagy mi a sorsuk?2013. aug. 13. 10:12
1/7 anonim válasza:
A fehérneműt nem adom oda senkinek, nem tartom higiénikusnak- én sem fogadnám szívesen, ezért kidobom.
Más rendes, még szép és használható ruhaneműt tiszta kimosott-vasalt állapotban természetesen szívesen odaadok ismerősnek vagy elviszem segélyszervezethez, de fehérneműt semmiképpen.
2/7 anonim válasza:
mi a pamutfehérnemuket, amik már kicsik vagy rosszak, takarátásnál-portorlésre és az ilyenkre használuk fel :-)
3/7 anonim válasza:
Párom azzal takaritja a kocsit :)
(csak finom anyagúakat veszünk,még kinőtten is jó állapotúak,garázsban tökéeltes törölgetni vele az autót)
4/7 anonim válasza:
Nálunk a családban vándorolnak, mindig van valahol kisgyerek. Amik elkoptak vagy már nem szívesen adnám a sajátomra sem, azok mennek a kazánba. :)
5/7 anonim válasza:
A hibátlanokat elajándékoztam. Ami kicsit kopottabb, azokat bevittem az iskolába, ahol dolgozom, rászoruló gyerekeknek. Csak olyat adtam, ami jó állapotú, a szakadt, az kuka.
6/7 anonim válasza:
én elteszem a leendő kistesó(k)nak, ha nagyon ramaty állapotban vannak, akkor kuka, vagy portörlő
7/7 anonim válasza:
rossz állapotuak kuka,de általába mire kinövi addigra kopott lesz mindegyik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!