Vásárolnál babádnak "házi" készítésű horgolt kiegészítőket, ruhákat? Pl. Cipő, kiscsizma, sapi?
Figyelt kérdés
Mennyit adnál jó szívvel egy-egy ilyen, igényes darabért?2013. okt. 15. 15:06
11/15 anonim válasza:
2-3 eves korig vennek ilyet a gyereknek a linkben szereplo aron is.Mi mar kicsit kinottunk ebbol,de regebben vettem volna ha latok ilyet.
12/15 anonim válasza:
Nézd meg a teszveszen/vaterán, ott mindig szoktak árulni saját készítésű horgolt sapkát, egyebeket. Írd be a keresőbe hogy "horgolt sapka" és kiad egy csomót, ott megtudod hogy mások mennyiért árulják.
Én már vettem egy sapkát a lányomnak, olyan 2000 ft körül volt.
Itt is van egy link:
Egyébként ha úgy döntesz itt hirdeted, akkor a legjobban jársz ha kiemeled a hirdetésed, mert úgy sokkal többen felfigyelnek rá.
14/15 anonim válasza:
Azért 1000 ft per sapi :) A 100% pamut fonal ára 600-1000 között van. És mondjuk díszíteni is kell...
Én 1500 - 3500 ért adom a sapkákat. A 3500 100% gyapjú, és melegebb mint bármelyik boltban vásárolt sapka...
És kérdésre válaszolva, igen, megéri! Rengeteg rá a kereslet!
15/15 anonim válasza:
Hát én szeretem csinosan felöltöztetni a lányomat (3 hónapos) és igenis ott vannak a horgolt sapik, cipők, kardigánok, fejdíszek stb.....Szerintem van rá igény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!