Vásárolnál babádnak "házi" készítésű horgolt kiegészítőket, ruhákat? Pl. Cipő, kiscsizma, sapi?
Valószínűleg magasabb árfekvés lenne, mint a normál gyerekruha. Ilyeneket soha nem veszek (kivéve minőségi lábbeli), mert nem akarom a gyereket folyton azzal zaklatni, hogy vigyázz nehogy elszakadjon. Nálunk minden ruha játszós. Igaz, mi sem járunk melegítőben és a gyerek is csak az oviudvaron használ ilyet.
Kisbabának pláne nem vennék többezer forintos ruhadarabokat, mivel pár hónap alatt kinövi, emellett abszolút felesleges.
Nekem szerencsém van mert a Dédink megköti, ő úgy szokta, hogy 1 sapi,1 kocsikabát, 1 nadrág, 1 pár kocsicipő.
Egy ilyen garnitúráért én maximum 4-4500 ft-ot adnék ki.
hoztam egy példát: [link]
na én egy ilyenért max. 1500 Ft-ot adnék ki. Többet egyszerűen nekem nem ér, akkor sem, ha az anyagköltséget és a munkát nem fedezi.
Szia!
Tavaszra mindkét gyerekem kapott a mamától egy egyedi sapit, fiamé béka volt, lányomé sima horgolt virág díszekkel, darabja 1600Ft volt. Most télre a fiam kap vastag Kisvakondosat, mert azt választott, ennek az ára 2800Ft. Nagyon szépek a sapik, csak én sokallok ennyit adni egy sapiért, de amúgy mindenki dicsérte őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!