Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Vásárolnál babádnak "házi"...

Vásárolnál babádnak "házi" készítésű horgolt kiegészítőket, ruhákat? Pl. Cipő, kiscsizma, sapi?

Figyelt kérdés
Mennyit adnál jó szívvel egy-egy ilyen, igényes darabért?
2013. okt. 15. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Valószínűleg magasabb árfekvés lenne, mint a normál gyerekruha. Ilyeneket soha nem veszek (kivéve minőségi lábbeli), mert nem akarom a gyereket folyton azzal zaklatni, hogy vigyázz nehogy elszakadjon. Nálunk minden ruha játszós. Igaz, mi sem járunk melegítőben és a gyerek is csak az oviudvaron használ ilyet.

Kisbabának pláne nem vennék többezer forintos ruhadarabokat, mivel pár hónap alatt kinövi, emellett abszolút felesleges.

2013. okt. 15. 15:29
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
nem vennék az ára miatt, sok különleges darabot kifogok így is használtan
2013. okt. 15. 15:35
 3/15 A kérdező kommentje:
Úgy szeretném csinálni, hogy legalább az anyagköltség meglegyen, plusz párszáz forint haszon. Szívesen csinálnék ilyeneket, csak nem tudom, hogy van-e rá kereslet.
2013. okt. 15. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Ajándéknak esetleg...
2013. okt. 15. 15:37
 5/15 anonim ***** válasza:
ha tényleg néhány száz forint van rajta, az OK. De amiket én szoktam nézni, ott totálisan el vannak tévedve az árakkal.
2013. okt. 15. 15:40
 6/15 A kérdező kommentje:
adhatnátok árban valami kiindulópontot :)
2013. okt. 15. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém van mert a Dédink megköti, ő úgy szokta, hogy 1 sapi,1 kocsikabát, 1 nadrág, 1 pár kocsicipő.

Egy ilyen garnitúráért én maximum 4-4500 ft-ot adnék ki.

2013. okt. 15. 15:53
 8/15 anonim ***** válasza:
nem
2013. okt. 15. 16:02
 9/15 anonim ***** válasza:

hoztam egy példát: [link]

na én egy ilyenért max. 1500 Ft-ot adnék ki. Többet egyszerűen nekem nem ér, akkor sem, ha az anyagköltséget és a munkát nem fedezi.

2013. okt. 15. 16:09
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Tavaszra mindkét gyerekem kapott a mamától egy egyedi sapit, fiamé béka volt, lányomé sima horgolt virág díszekkel, darabja 1600Ft volt. Most télre a fiam kap vastag Kisvakondosat, mert azt választott, ennek az ára 2800Ft. Nagyon szépek a sapik, csak én sokallok ennyit adni egy sapiért, de amúgy mindenki dicsérte őket!

2013. okt. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!