Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudom lágyítani a házi...

Csillanyu kérdése:

Hogyan tudom lágyítani a házi készítésű baba ételt?

Figyelt kérdés
Most arra gondolok hogy pl. csináltam cukkinit rizzsel és csirkehússal turmixoltam neki de elég száraz maradt.Mivel lehetne krémesiteni?1éves múlt!
2013. okt. 2. 14:28
 1/6 Jégtánc ***** válasza:
Paradicsomlével,tejszínnel,esetleg tejföllel.
2013. okt. 2. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Anyatejes a babám, de az ebédet én mindig babavízzel lágyítottam.
2013. okt. 2. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Rizs+csirkehúst én sütőtökkel lágyítottam. Isteni volt.
2013. okt. 2. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Mármint tejszinnel vagy vízzel felönteni vagy főzés közben adjam hozzá?Köszi a válaszokat!
2013. okt. 2. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a főzővízzel szoktam turmixolni, és egy kis olivaolajjal összekeverni. Ez utóbbi lagyítja is meg a vitaminok felszívódását is segíti
2013. okt. 2. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi az OFF-ért, de még mindig turmixolod neki a kaját, hiszen már 1 éves múlt? Vagy csak így eszi meg? Kisfiam simán megeszi pl. a rizseshúst (husi pici darabokra szedve) már 10 hónapos kora óta.
2013. okt. 2. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!