Csak engem háborít fel a vaterán kapható rengeteg méregdrága hamisítvány baba-gyerek ruha?

Figyelt kérdés

Mint például ez!

[link]

Megveszik az aliexpresszen kínából mittudom én mennyiért, itt meg méregdrágán eladják...Tudom én, hogy szegénység meg válság van stb...de ez undorító szerintem!Ja persze nem ő az egyetlen ilyen eladó, most ez "divat" lett az aukciós oldalakon :(

Én is szoktam külföldről rendelni, némelyik egész jó mnőség, de nem eredeti cuccok az tuti és nem is ennyiért adják!

2013. okt. 10. 17:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Pár hónapja kerestem valamit, közben beleakadtam egy ilyen hirdetésbe, utána látom, hogy rengeteg van fenn, nem értem, hogy engedik ezeket árulni, ráadásul méregdrágák, ahhoz képest, hogy nem eredetiek.
2013. okt. 15. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!