Csak engem háborít fel a vaterán kapható rengeteg méregdrága hamisítvány baba-gyerek ruha?
Figyelt kérdés
Mint például ez!
Megveszik az aliexpresszen kínából mittudom én mennyiért, itt meg méregdrágán eladják...Tudom én, hogy szegénység meg válság van stb...de ez undorító szerintem!Ja persze nem ő az egyetlen ilyen eladó, most ez "divat" lett az aukciós oldalakon :(
Én is szoktam külföldről rendelni, némelyik egész jó mnőség, de nem eredeti cuccok az tuti és nem is ennyiért adják!
2013. okt. 10. 17:39
11/11 anonim válasza:
Pár hónapja kerestem valamit, közben beleakadtam egy ilyen hirdetésbe, utána látom, hogy rengeteg van fenn, nem értem, hogy engedik ezeket árulni, ráadásul méregdrágák, ahhoz képest, hogy nem eredetiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!