Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Vastag frottier gyerek harisny...

Vastag frottier gyerek harisnyát mivel hordják a fiú gyermekeitek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Láttam egy üzletbe olyan harisnyát ami ne az a vékony pamutos, hanem jó vastag. Nem igazán tudom mihez adnám fel, vagyis van vékonyabb kantáros nadrágunk, ami csupán 2 réteg pamutból áll, ahhoz el tudnám képzelni, hogy jól jönne.

Aztán egy másik üzletbe egy anyuka jött és vastag harisnyát keresett a kisfiának. Szóval akkor mégicsak jó lehet valamire :)

Szóval ti mihez adjátok? 1,5 körüliről lenne szó.

2013. szept. 17. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Az utcára nadrág alá. Mikor már 0-5 fok körül van kint a hőmérséklet,nagyon jól melegíti majd a kicsit! 13 hónapos kisfiamnak én is akarok vastag harisnyát venni és nadrág alá adom majd rá.
2013. szept. 17. 11:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát szerintem egyet veszek legyen, ha kell.

Én vékony harisnyát adtam előző télen a fiamra az overál alá, nagyon vastag volt az a ruha, úgy éreztem elég.

Bár most vannak kord nadrágaink, lehet azokhoz viszont hasznos lenne.

2013. szept. 17. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Hideg reggeleken jó a nadrág alá, télen meg az overál alá. Az oviba meg rávesz egy rövidnadrágot és kész. Nem kell össze-vissza öltöztetnem. Meg ő is könnyen csak ráveszi a kinti nadrágot, ha kimennek játszani. Nálunk az oviban sok fiús anyuka ad harisnyát a gyerekre. Persze nem rózsaszínt, hanem fiús színű és mintájút.
2013. szept. 17. 12:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Megerősítettél benne, hogy veszek mindenképpen, most már úgy érzem fogjuk tudni hordani.

Múlt télen még csak feküdt a kocsiban, max ült már, így még akár egy takarót is rá tudtam tenni, most már jár, de azért kocsizunk is még, de jól fog jönni.

2013. szept. 17. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szánkózni,udvaron havazni ilyet szoktam adni az overáll alá.2 és fél éves.
2013. szept. 17. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
A mi ovinkban októbertől a fiús anyukák is elkezdenek harisnyázni. Láttam frottírt, pamutot és ezt a vastagabb anyagú nejlont.
2013. okt. 10. 08:06
 7/7 A kérdező kommentje:
sajnos kevés helyen látok egyelőre ilyen harisnyát, vagy van, de méret nincs.... pedig van kisebb, nagyobb, de ami kéne nincs....
2013. okt. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!