Mennyi idő után mosod ki a gyerek ruháit?
1,5 éves a lányom:
Nadrág : 2-3 alkalom után
Pulcsi : 2 alkalom után
Body - póló : 1 alkalom után
Zokni - harisnya : 1 alkalom után
Kabát : havonta
Sapi : 3-4 hetente
Ágynemű : hetente
Törölköző : 4-5 nap után
Pizsi : 3 nap után
Hát én úgy csinálom, hogy otthonra mindig tiszta ruhát kap reggel. Ha lemegyünk a játszótérre, oda külön ruhát kap, mert azt úgyis összekoszolja. Ezt is naponta frisset kap. Ha viszont vásárolni, ide-oda megyünk, arra kap szintén új szerelést, de azt mivel kevés ideig hordja, és ha nem lesz koszos, akkor azt még következő alkalommal is ráadom.
A többi nagyjából úgy mosom, ahogy Te is írtad....
Szia
1,5 éves fiú.
Body, ezt este adom rá fürdés után, következő estig rajta van (ha nap közben összekoszolná, akkor csere)
Erre megy a hálózsák éjjelre, azt akkor mosom ha koszos lett.
Ágynemű az hetente (egy lepedő)
Hetente 2 törölközőt használ el.
Van neki itthoni nadrág, azt akkor cserélem le ha összekoszolja, van hogy 3 napig jó, van hogy fél nap...
Ha megy le a játszótérre most ősszel akkor a nadrág fölé kap egy ilyen esőnadrágot, [link]
ez nem szakad ki, szilikonos és könnyű tisztán tartani, (aldiban vettem) nyáron rövid nadrág volt rajta azt akkor napi szinten cseréltem a játszótér után...
Póló az naponta (van hogy fél nap után koszos lesz ha leeszi.
Pulóvert akkor mosom ki ha összekoszolja, kabátot is.
Zokni, harisnya azt naponta.
Etetéshez adok neki két féle cuccot is:
ez megy alulra, ez védi a ruha ujját is, azt feltűröm neki a könyöke fölé
e fölé megy ez:
4 éves fiú
minden reggel tiszta gatya,póló,hosszú ujjú póló,zokni,melegítő
ha hideg van,átmeneti kabát,ha nem annyira,kapucnis pulcsi+mellény.a kapucnist olyan három alkalom után mosom
az oviban a kinti nadrágot két naponta,kivéve ha koszos
hálózsák,lepedő,lapospárna hetente,törölköző kétszer egy héten,pizsama két naponta
sapkát kimosom kb két hetente,kabátot havonta vagy ha koszos lesz
ha itthon van,mert beteg,szintén minden nap tiszta minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!