Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ez igy jo lesz kezdokeszletnek...

Ez igy jo lesz kezdokeszletnek oktoberben szuleto kisfiamnak?

Figyelt kérdés

Tobbseget orokultuk, par darabot vettem hozza. Hianyzik vagy keves valamibol? A ruhak 56-osak, overal, halozsak nagyobb:

- kord kantaros nadrag + polo 3db

- plus rugi-naci + hozza valo pulcsi 3db

- plus rugi 2 szep, 5 kopottabb

- pamut rugi 3 szep, 2 kopottabb

- 12 rovid ujju/ ujjatlan body

- 11 hosszu ujju body

- 1-1-1 pamut-plus-bunda halozsak (62-esek)

- 2 db szoros kinti overal (56, 62-esek)

- 1 db teli orkan overal (2-6 hosra valo)

- 2 vekony takaro

- 2 vastag takaro ("kocsitakaro")

- 7 db eloke

- 2 polya

- 4 lepedo

- 10 textilpelus

- 5 db harisnya

- 10 par zokni

- sapik

62-es rucikkal meg nem keszulok, mert par ismeros pedzegette, h vasarolgatott a picinek, de sztem csak akkor kapjuk meg, amikor mar babanezobe jonnek. Kerdeztem, h milyen meretet vasaroltak, azt mondtak 0-3 hosat, szerintem az 62-es lehet...

2013. szept. 25. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Ennyi ruha simán elég, de arra készülj fel, hogy pár naponta mosnod kell majd.

ÉN a helyedben textilpelust még vennék. Nálunk abból nagyon sok kellett, igaz, szinte mindenhez (feje alá, büfihez, szoptatáskor a tejet felfogni, ....) azt használtam.

2013. szept. 25. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Én az újszülött babámnak csak az alábbiakat használtam: rugdalózó, body, hálózsák,harisnya, overál. Nem használtam egyáltalán kantáros nadrágot, meg zoknit, rövid ujjú bodyt. Az a kis tündér elsősorban aludni fog. Olyan ruhát adj rá, ami gyorsan fent-és lent van, illetve kényelmes.
2013. szept. 25. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, kinek mi vált be. Kezdő szettnek ehhez már nem vennék, én is kb. 10 textilpelenkát vettem, az például még soknak is bizonyult, úgyhogy majd meglátjátok. A fentiekből nem használtam kezdetben pólót, pulcsit és a pólya sem jött be, a többi ugyanez volt és nagyjából ennyi.
2013. szept. 25. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Jónak tűnik, de szerintem (!) felesleges a harisnya, a zokni, a póló, a nadrág.

Nekünk is van/volt, de hiába mostam ki, csak rakosgattam... Idétlenül állt egy olyan pici babán, felcsúszott a nyakába...

Én még 68-as bundazsákot vagy overált néznék, ill még vagy 5 textilpelust. :)

2013. szept. 25. 15:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Azokat a csinufius cuccokat csak "felleponek" szantam, vagyis, kimondottan kioltozos celbol. Alapbol gondolom body+rugiban lesz itthon. De vajon pamut vagy plusrugiban? Errol fogalmam sincs. Ezt jo lenne tudnom, mert a pamutrugibol nincs sok...
2013. szept. 25. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha viszont ez a kérdés, akkor nem mindegy, hogy milyen meleg van nálatok. Mi tetőtérben lakunk, télen is meleg van, egy plüssrugdalózója volt, de azt sem tudtam soha ráadni.
2013. szept. 25. 15:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Én soha nem adtam rá a gyerekekre a plüss rugikat. A pamut jobban bevált nálunk is. Most a 3. babát várjuk, az összes plüsst el is ajándékoztam, csak a pamutokat tartottam meg.
2013. szept. 25. 16:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Hat, 22-23 fokra szoktunk futeni, de vegulis feljebb is lehet venni a termosztatot...
2013. szept. 25. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd kitapasztalod, hogy melyik jön be a babának. Lehet fázósabb, és akkor h.ujjú body+ plüss rugi, ha inkább meleges, akkor r.ujjú body+ pamut rugi.
2013. szept. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!