Karácsonyi babára augusztus végi tesóról ruhák?
Átnéztem a nagyobbik lányom ruháit, aki augusztus vegén született. A kistesó karácsonykor érkezik. A meleg rugik brendonos 68-as méretűek, ezek nagyok újszülöttre? Es a 62-esek? Zokni a rugira es az ujjat felhajtani? Vagy hogy oldjam meg ezeket? :) vegyunk egy 62-es bundazsákot és abba mehet vékonyabb többrétegű ruhában felöltöztetve? Ez a méret elég lenne tavaszig? Van bundazsákunk, 74-es... Abban elveszik szerintem a pici.
Mitévő legyek? :)
Detto. :)
A fiam augusztus 30-án töltötte a 3-at, az öcsivel december 23-ra vagyok kiírva.
Ezt a kérdést tettem fel nemrégiben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Egyébként szerintem én csak bundazsákot fogok venni, mert abból nekünk is 74-es van.
Kedden nrézem at teljesen a ruhakat es megnezem pontosan mennyi 50-56-os ruha van neki, amit ugye telen hordhat. Kipotolom akkor majd, ugy is lesz bababörze! ;) a bundazsak tuti jon. Szerintem szerzek neki sima bundazsakot es babahordozora tehetot is -> [link]
Igy jo?! Segitseteeek! Koszonom! <3
Azèrt a 68-as nem átlagos,hogy jó egy egy hónaposra hacsak 60 cm felett születik vagy nagyongyors ütemben nö. Az enyèm 51 cm volt,egy hónaposan 57 cm volt de jó volt volt rá az 50- es kik-es rugi 1,5-2 hónapos koráig. Mondjuk èn nem szeretem ha nagy a babának a ruha vagy elveszik benne.
Vennèk 56-os rugikat ès hosszú ujjú bodykat 7-7 db-ot ès egy
62-es bundazsákot. Sapit,meleg takarót.
A fiam márciusi, a most várt baba januári lesz.
A kisfiamról rugik, bodyk maradtak, a téli cuccok nagyok, 74-80-as méretűek.
A vékony rugik jók lesznek, hiszen benn amúgy is fűtünk, a 21-22 fokban nem kell plüss. Vaterán, szomszédoktól vettem pár darab vastag rugit, harisnyát, még meleg sapikat kell beszereznem.
Fillérekért lehet vastagabb ruhákat venni, túl sok úgysem kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!