Hol lehet 2 év körüli gyerekre esőköpenyt és gumicsizmát kapni?
Gumicsizmát a Tescoban vettem neki, de hátha valaki tud valahol olcsóbban is. A kínaiban kérdeztem, de ott nem tartanak (legalábbis abban, nem tudom a többiben van-e).
Esőköpenyt meg még sehol nem láttam, bár annyira nem is figyeltem.
Szóval ha esetleg tud valaki jó lelőhelyeket, azt megköszönném (Budapesten lakom egyébként).
Kínai, Tesco. Én ott veszem mindig.
Vagy akár a 100-as boltban is van esőköpeny. Ott a legolcsóbb. Tesco-ba Thomasos volt akciósan 2500, kínaiba meg 600 Ft.
A gumicsizmát múlt héten vettem a Tesco-ba neki 1500Ft-ért. Ennél olcsóbban nem igazán fogsz kapni szerintem.
Úh, köszi, a Tescosat meg fogom nézni, mert kb. két hete még 2500-ra volt leárazva, de akkor megnézem, hátha azóta még lejjebb vitték :).
Akkor megnézem ott az esőköpenyt is, mert nekem a netes rendelés nem annyira praktikus, mert akkor itthon kell lesnem, hogy mikor hozzák, meg a csengőnk is hol szól, hol nem.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!