Gumicsizmát. De milyet?

Figyelt kérdés

Kedves Anyukák!

Kisfiam rüsztje nagyon magas, csak tépőzáras cipőket tud hordani, abból is olyat, aminek az elején nincs, vagy az orrhoz nagyon közel van a varrás.

Nem tudom milyen gumicsizmát vehetnék Neki, és hol.

Van valaki esetleg hasonló helyzetben?

Van esetleg valami olyasmi gumicsizma, aminek mondjuk nyitható az oldala? Mármint a szára :)ű

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2013. jún. 3. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
mindenképpen próbálja fel mindkettőt, menjen benne, hogy kényelmes-e neki.
2013. jún. 3. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam lába dettó ilyen - tőlem örökölte -, sajnos mi nem találtunk neki gumicsizmát. Saját csizma-vásárlási tapasztalataim szerint valószínűleg mindegy is lenne, hogy a szára nyitható-e.
2013. jún. 3. 10:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam, hogy jó lehet a nyitható oldal, mert úgy könnyebb beleszuszakolni a lábfejét.

Remélem azért valaki jön majd egy megváltó tippel :) :) Nem szeretném megfosztani a kicsikét a pocsolyázás örömeitől :D

2013. jún. 3. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én találtam a fiamnak gumicsizmát, szélesebb a szára is és a lábfejnél is magasabb, ilyesmi [link]
2013. jún. 3. 11:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megkérdezhetem, hogy hol vetted?

Ilyesmit nem láttatok esetleg valahol?

[link]

Mert Kínából 2-3 hét, mire ideér :S

2013. jún. 3. 11:16
 6/6 anonim válasza:
Van egy jó minőségű Lengyel gyártmányú Eva habból készült ami azt jelenti nagyon könnyű cserébe meleg. Ez nyáron hátrány! Én munkavédelmi boltban vettem. Évek óta megvan esős időben ezt veszem fel ha megyünk az erdőbe a kutyussal.
júl. 30. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!