Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hordozókendőt szeretnék...

Hordozókendőt szeretnék vásárolni, de milyet?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy több kérdés volt az oldalon ezzel kapcsolatban,de én teljesen tanácstalan vagyok.Hol,milyet érdemes venni?7kg-os babának nem tudom melyik lenne jó.A babakocsival sajnos nem jutunk el sehová,ezért gondoltam,hogy hordoznék inkább.Csak nem tudom milyet vegyek,a Nandu kendők jó árban vannak,csak többször olvastam,hogy elég meleg.Nektek milyen kendőtök van?Linket is szivesen várnék.És hol vettétek?
2013. máj. 23. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem nandum van, épp az ára miatt, nagyon szeretem. de ha megtehetném didymost vennék. vagy egy csatos manducát. biztosan megérik az árukat.
2013. máj. 23. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is Nandu van, a Vaterán vettem (kifejezetten használtat kerestem, mert az már "be van törve", könnyebb vele bánni). A tavaly nyarat végighordoztam benne, nem volt panasz :)

Van csatosunk is, de abba csak ülni tudó babát jó beletenni.

2013. máj. 23. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Én még karikás kendőre gondoltam,mert nekem valahogy az egyszerűbbnek tűnik,és az ára is jobb.Van valakinek tapasztalata vele?
2013. máj. 23. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

hordozo.hu

Van webáruház, itt nagyon sokat tudsz olvasni (van karikás, sima szövött, rugalmas)

2013. máj. 24. 07:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy nezz fel a mamami.hu-ra. A forumban talalsz direkt hordozasrol szolo reszt. Plusz van vasarter, ahol hasznalt kendot tudsz venni.
2013. máj. 26. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!