Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El vagyunk késve? Nem kellene...

El vagyunk késve? Nem kellene már neki állnunk vásárolni?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, október elején fogok szülni, ha minden jól megy. Még semmit nem vettünk a babának, sőt még a lakás felújításba sem kezdtünk bele. Én totál beparáztam, a férjem szerint bőven időben vagyunk. Igazából a lakásban csak tapétázni, festeni kell, meg egy szobában a padlót lecserélni. A nagyobb babaholmikat (kiságy, szekrény, babakocsi) már kinéztük, de amíg nem fejezzük be a lakásfelújítást csak útban lennének, ezért várunk a vásárlással. Csak a kismama para tört rám, vagy jogos az aggodalmam, hogy elkésünk, és felkészületlenül fog a babánk megérkezni?
2013. máj. 11. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak a kismama-para :) ráértek még! Mi augusztus közepén fejetzük be anno (bár mi festettünk színt) és október 1.-én született a lányom :) Jó egészséget Nektek, és boldog babavárást! :)
2013. máj. 11. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem vagytok elkésve. Még több, mint a fele hátravan.

Mondjuk a lakás rendbetételét azért jó lenne nyáron elintézni, de a vásárlást meg még akár augusztus végén, szeptember elején is ráértek letudni. Én is anno októberre voltam kiírva, júliusban tettük rendbe a házat, festés, egyebek és augusztusban vásároltunk be.

Mondjuk nálunk kicsit előbb jött a baba, a kiírt dátum előtt 18 nappal, de megvolt minden addigra is.

2013. máj. 11. 18:14
 3/9 A kérdező kommentje:
A lakás felújításnak lassan neki áll a férjem. A tapétát már kiválasztottuk, brigádot toboroztunk, úgyhogy az nyár közepére ha minden jól megy meglesz.
2013. máj. 11. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy elkésve! Szerintem még korai is lenne vásárolni! :D Mármint az én tapasztalatomból ítélve. Én kb a 20. héten vettem egy rózsaszín kisruhát, aztán kiderült hogy fiam lesz. Pedig lányt mondtak. :D Szóval bajban lettem volna ha a 18. héten bevásároltam volna.
2013. máj. 11. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Dehogy vagytok elkésve! Én szept.végére voltam kiírva,a cuccok nagy részét augusztusban vettük meg,a kiságyat leszámítva,mert az akciós volt júliusban.
2013. máj. 11. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
De hogy vagy elkésve! Én 36 hetes terhes voltam mikor festettük a lakást. És csak utána rendeztünk be mindent, akkor vettünk még bútorokat!
2013. máj. 11. 19:28
 7/9 ketteske ***** válasza:
szerintem sem vagy elkésve. mi a szülés előtti napon vettük csak meg a babakocsit. :) ruhákat meg a férjem szerezte be,amíg a kórházban voltunk :) ( bár lehet,hogy én a másik véglet vagyok) :)
2013. máj. 11. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem sem vagy elkésve, én július közepére vagyok kiírva de így is van még rengeteg dolog amit meg kell vennünk. Babakocsi, pár babaruha ami megvan, illetve egy-két apróbb dolog, kiságy, stb pár hét múlva jön. (igaz, kapunk is sok mindent)
2013. máj. 11. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
nem vagy elkésve, nyugi.
2013. máj. 12. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!