Jò lesz így egy januárban születő babának?
Nagyon hidegben: hosszù ujjù body,plüss vastag rugi,bundazsák,rá egy pléd,aztán a babakocsira lábzsák,ja és sapka.
Hidegben: ugyan ez csak sima rugival.
És még azt szeretném kérdezni,hogy ti mikor vittétek ki elsőnek és mennyi időre? Aztán pedig hogyan folytattàtok a szokatást?
Ezt a hordozósat én is hallottam már, nem is értem...
Nekünk mondjuk van már babakocsi hordozóval együtt (igaz az égvilágon semmi mást nem vettünk még, a szobája is egyelőre raktárként funkcionál).
Hát mi már nagyon belehùztunk. Babakocsi megvan hordozòval mozessel mindennel együtt,kiságy is meg a legtöbb ruha és egyebek is. A szoba is kész lesz a héten,nagy munkában vagyunk. A bundazsák olyan,hogy a hordozòba betudom tőle kötni a babát. De abban semmiképp nem hozhatom haza,mert melege lenne :S
Teljesen bizonytalan vagyok :S Hosszù body + hosszù rugi alá méf harosnya,vékony és egy vastag sapi? És akkor felüre még még mi? Vagy felülre mégis bundazsák és az autòban meg majd teljesen lezipzàrozom és leveszem a vastagabb sapòt?
Én is januárra várom, és el vagyok ámulva, hogy ti milyen felkészültek vagytok :)
Csak olvasok és tanulok.
A sok variációból amit felsoroltatok, nekem a hosszú ujjú body, ujjatlan rugi, overall, sapi a legszimpibb. De mi gyalog 10, autóval 2 percre lakunk a kórháztól, szóval alig lesz kint a baba amikor hazahozzuk.
A szoktatáshoz nekem is azt tanácsolta a védőnő, hogy először nyitott ablaknál kezdjük, és csak utána menjünk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!