A babának tényleg minden db-ot ki kell vasalni?
a mai mosóporok mellett nem hinném
én csak azért vasalgattam hogy addig is tervezgessem milyen édes lesz benne majd a babám
meg az illatok miatt
ha lenne még hat gyerek akikkel törődni kell nem csináltam volna :)
Én legelőször kivasaltam mindent egyszer, de azóta csak azokat, amik tényleg gyűröttek lesznek. Ha van kedved/időd/energiád, megteheted, de szerintem nem feltétlenül szükséges.
Én sima folyékony mosószert és sensitive öblítőt használok, semmi problémát nem látok eddig emiatt.
Ha van kedved vasalgass, de amint megszülsz, lehet, hogy megváltozik a véleményed.
Én 2 hónapos koráig vasaltam, aztán ráuntam, azóta egy darabot se vasalok, nem látom értelmét.
Amúgy se vagyok sterilizálómániás, emiatt olyan egészséges a lányom.
A szülés előtt mindent kivasaltam (ráértem és volt energiám), utána már nem vasalgattam, csak amit feltétlenül szükséges volt. 13 hónapos a fiam, nem lett tőle semmi baja, hogy nem vasaltam állandóan a ruháit.
3-as válaszoló! 2 hetes mellett nem a programok miatt nem akar az ember vasalni, hanem mert fáradt az éjszakázástól, sírásoktól stb.
7-es
azért ez a 'kell' egy kicsit túlzás... Én is több orvossal és védőnővel beszéltem, de egyik sem tartotta ezt kötelezőnek. Biztos vannak érzékenyebb bőrű babák, de egy átlagos gyereknél nem életbevágó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!