6 hónapos babának szükséges még vasalni a ruháit?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 07:23
1/8 anonim válasza:
Szia!Én nem szoktam vasalni egyébként.A picurnak 6 hónapos kóráig vasaltam.Szerintem ha te sem vagy a vasalós típus akkor már nem kell.
2/8 anonim válasza:
Én csak a pelenkáit vasalom mióta megszületett mást nem.Inkább azt az időt vele töltöm.
3/8 anonim válasza:
Ne hari, de mért hogy van ez, valami egészséggel összefüggő dologról van szó, hogy valameddig mindenképp vasalni kell a kisruhákat? Més soha nem hallottam.
(Egy gondolatban babázni vágyó csaj, de még várni kell.)
4/8 anonim válasza:
Én a mai napig vasalom a ruháit, nem a fertőtlenítés miatt, hanem mert sokkal szebb egy vasalt ruha, mint a picit gyűrött. 8 hónapos babóca anyukája.
5/8 anonim válasza:
Szia! Én csak akkor vasalom a ruháit, ha éppen van időm elpakolni a szekrénybe. 5 hónapos és elég sűrűn cseréljük, mert jön a foga, ezért nyálas lesz. Amúgy vállfán száritom, úgy van kiakasztva a fürdőszobába, onnan csak lekapom és már adom is rá.
6/8 anonim válasza:
Kislányom 7 hónapos, sosem fertőtlenítettem semmit, de a ruháit kivasalom, mert nem akarom, hogy úgy nézzen ki, mint egy csöves...
7/8 anonim válasza:
nemcsak azért kell vasalni mert úgy szebb a ruha hanem mert fertőtlenit a hőhatás. Legalább a badykat illik kivasalni.
8/8 anonim válasza:
Én vasalok mindent, nem csak a babaruhákat (megszokás). De egyetértek, hogy nem azért kell csak vasalni mert szebb úgy a ruha, hanem azért is mert fertőtlenít a hő, és a vasalt ruha lágyabb, kellemesebb a viselete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!