Pólyát fogtok használni újszülött babátoknak? Van értelme?
Mostanában nem nagyon látok babákat pólyában.
Ha igen, milyet? Kókuszpólyát, simát?
Hát én Bugyola pólyát vettem, de elveszett benne a fiam, 2600gr-mal mentünk haza. Mire belenőtt, addigra már a pólyázásból nőtt ki! :) Meg kaptunk is kókuszpólyát, abba még csak bele se raktam. Én szerettem fogni, úgy magában :) Rokonoknak, meg barátoknak pici korában nem is adtuk a kezükbe! Mindig olyankor jöhettek látogatni, mikor aludt, így szóba se került, hogy megfogják!
Jó dolognak tartom a pólyát, de nálunk pl végül nem vált be, illetve nem tudtuk használni és nem is igényeltük a használatát.
Van aki meg esküszik rá...ez is azok közé a dolgok közé tartozik, amit csak ti tudtok majd megmondani, hogy nektek kell e, jó e! Ha kölcsön kapja az ember, úgy azt el kell fogadni...de venni, nem vennék. Max, ha megszületett a baba és hiányát érzem.
11 hónapos anyukája
Mi használtunk pólyát, sokkal nyugodtabban aludt benne a baba. Koraszülött volt, sokat járt a keze-lába, emiatt nem tudott álomba merülni, vagy felébresztette magát. Majd egyszer a védőnő becsomagolta egy nagy textilpelenkába és egyből megnyugodott és elaludt. Ezután próbáltuk ki a pólyát és nagyon bevált. Mivel pici baba volt, 3 hónapos koráig tudtuk használni, addigra nőtte ki.
Sima pólyát használtunk, és nem kell rászorítani, csak éppenhogy bekötöttük rajta, hogy érezze a melegséget maga körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!