UV szűrős gyerekruha a strandon; van értelme?
Balaton parton lakunk, tehát mindennap lent vagyunk a vízparton a 22 hós kisfiammal. kérdésem azokhoz szól, akik hallottak, tapasztaltak evvel a ruhával kapcsolatban. Érdemes-e beruházni egy ilyenre(nem olcsó), vagy inkább a jól bevált naptej az igazi?
Nem fülled be a baba bőre alatta? Mennyire szellőzik? Valóban jól véd? Kényelmes lehet a babának?
Már mint az UH szűrős fürdőruhára gondolsz?
Nekünk van, de tény, hogy kaptuk, nem nekem kellett beruházni rá. Horvátországban voltunk nyaralni, és ugyan volt másféle fürdőruhája is, de én az uh szűrőset adtam rá, jól érezte magát benne, több gyereken is volt ott. Többet takar, szerintem jó, mert én úgy tudom, hogy egy fürdőruha talán 7-es fényvédő faktornak felel meg, ezt valahol régebben olvastam, nem tudom mennyi benne az igazság... Egyébként az egyéb ruhák nyilván nem uh szűrősek, különben nem gyártanának szűrős sapkát, napernyőt, stb!!!
Úgyhogy mivel egyéb testrészeit is 50+-os naptejjel kenem, szerintem nem árt mellé egy ilyen ruha. Szellőzni annyira szellőzik, mint egy bármilyen fürdőruha, nyilván vizes lesz, tehát nem fülled be a bőre, stb...
Ha sokat strandoltok, akkor szerintem nem árt. A bőrvédelem nagyon fontos, mert a bőr nem elejt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!