Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Reggelire adtható tápszer...

Reggelire adtható tápszer helyett tej vagy kakaó? Egyálltalan van értelme tejet adni táp helyett? 11 hónapos

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem reggel még kapjon tápszert, mert hát ugye a reggeli a nap legfontosabb étkezése és akkor lehet a legtöbbet is enni, hogy egész nap legyen energia. A boltban kapható tejeknek, hát... nem sok tápértékük van. Tehént tejet (igazi) ha már bevezetted (nem hiszem) akkor annak még csak csak lenne értelme, de szerintem maradjon a tápszer.
2013. jún. 12. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:

1 éves kor után ajánlott bevezetni a tejet, szóval ha te tartod magad az ajánláshoz, akkor még tápszert adj és ne tejet.

A fiúnk tejpépet kapott 7 hónapos kora után, mivel semmilyen tápszert nem evett meg és 1 éves korában vezettem be neki a tehéntejet először kakaó formában, mivel úgy itta meg és azóta is azt kapja. Mármint tehéntejet.

Egyébként amint bevezeted neki a tehéntejet, nem kell már tápszert adnod neki, ha nem akarsz.

2013. jún. 12. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló. nekem sem eszi a fiam a tápszert. Megkérdezhetem tőled,hogy tejpépet mennyit és hányszor evett egy nap? Nekem most lesz 8 hónapos, és kiakaszt ez a dolog.
2013. jún. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!