Hol lehet kis méretű (80-86-os) kislány bugyit venni?
Figyelt kérdés
C&A-ban csak 92-től van, Tescoban mind olyan nagyon löttyedt derekú volt. A kislányom 2 éves lesz, leszokott a pelusról, de az összes bugyija lóg a fenekén, mert vékonyka :)2013. aug. 8. 13:25
11/17 A kérdező kommentje:
És a C&A-ban elvileg kellene lennie 92-esnél kisebbnek is? Mert most az volt a legkisebb, amit találtam, de az nagy volt :( Fiamnak anno ott vettem 92-est, de ő akkor már 2,5 éves volt.
2013. aug. 8. 18:03
12/17 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy nincs kisebb. Én 92-est vettem a fiamnak, egy olyan csomagot, amin csak egy-két kisebb minta van, na ez jóval kisebb méretű, mint a szintén 92-es Bob mesteres és Verdás alsók. Azért írtam, hogy ki kell bontani és meg kell nézni őket.
Amint írtam tudom ajánlani a fehérnemű üzleteket, biztos van a közeletekben (Szildy márkájú kisbugyik, ha még készít ilyeneket és ha tart az üzlet ilyet).
Utolsó voltam.
13/17 anonim válasza:
Én a Kik-ben láttam ekkora méretet.
14/17 anonim válasza:
Én a kinaiban,illetve az interspárban ,vetem 2-3 éves méretü aranyos mesefigurás bugyikat tavaly ,idén én a tecoban vetem ,meg az interspárba 104 méretüt ,ami 3-4 évesre valo mesefigurás,mintás bugyit ,2-3 éves re valok 92-98 cm méretüek .
15/17 anonim válasza:
Én a C&A-ban vettem a lányomnak 92-es bugyit,mert akkor az volt a mérete,de sajnos az kicsinek bizonyult,pedig nem husis. Hercegnő és békás volt. A 104-es lett mosás után tökéletes,amit így 98-as ruhaméret mellett hord.
16/17 A kérdező kommentje:
Kinaiban tudtam végül venni cactus clone márkájút, 92-98 volt a legkisebb. Ennek volt a legkisebb fenékrésze és a gumija is erősebb, ez nem esik le róla. Néztem a H&M-ben és a C&A-ban is, azok nagyobbak voltak és lazább gumi volt bennük. Köszi mindenkinek!
2013. aug. 11. 08:20
17/17 anonim válasza:
pont ilyen cactus clonos van a kislányomnak ,3-4 évesben de volt neki 2-3 évesben is tavaly ,de most tescos is van neki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!