Ti mit tetettek a babakelengye listátokra?
Elsőbabás vagyok nyári baba lesz
Azt szeretném ha egy listaszerűen letudnátok irni h mikek vennétek és mennyit
olvastam neten de az nemolyan amilyen kéne
Köszi
Textilpelus 10-15 db
Kiságy + matrac + lepedő
Babakocsi
Napozó 2-3 db
Body (hosszú, rövid, ujjatlan) kb. 10db
Sapi/kalap 1-2 db
Nadrág (rövid, hosszú) 2-3 db
Rugdalózó 3-4 db
Zokni 2-3 pár
Pléd
Pulcsi 1 db
Pelenka ahány csomagot szeretnél
Törlőkendő szintén
Gyógyszertári fürdető, stb.
Fültisztító pálcika
Lázmérő
Kiskád
Törölköző
Hálózsák
Esetleg pólya
Hirtelen ennyi
Ha gondolod előkeresem a kérdésemet ahol ugyanezt kérdeztem, de én úgy tettem fel a kérdést, hogy mi a létszükség... és bizony ez emberenként is változhat, hogy mit érzel létfontosságúnak...
Nekem pl. a légzésfigyelő volt kérdés, de nem azért mert nem akartam, hanem mert nem volt rá keret, de végül csak kaptunk egyet szóval már az is megvan :)
De ami alapvető az itt le van írva, kivéve a ruhákat mert abból kaptunk egy hatalmas zsákkal és én még a nevüket se tudom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
1,5 hete szültem.
10 rövid ujjú body
10 napozó
10 hosszú ujjú, talpas pamut rugi
2 sapka
2 kardigán
5 zokni
20 textil pelenka
Vékony, közepes, vastag pléd
3 törölköző
3 lepedő
Napi 3-5 ruha fogy, vagy bukik, kifolyik a száján a tej, s lehet cserélni a ruháját, vagy megizzad, vagy a kaka folyik ki.
Nappal rövid ujjú body an alszik, este napozóban ebben a melegben, de jövő héten hideg lesz, akkor kellenek a hosszú ujjúak a rövidújjú bodyra!
Ez a 10-10 darab, úgy elég, hogy este kimosom ami koszos, hogy másnap száradjon, s legyen mit ráadni következő nap!
Ha csak 3-4 darab body, napozó lenne, egy nap elfogyna, s másnap nem tudnék rá mit adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!