Kinek kell megjelölni a kölcsönadott ruhákat?
Én három helyről kaptam a ruhákat kb. egyszerre. Halogattam a jelölgetésüket, hogy majd akkor, amikor már nem dolgozom. Egy darabig tudtam is, hogy mit kitől kaptam... A három családból kettőtől már jelölve kaptam a nagy részét, igaz, nem nálam vannak kölcsönben először, a harmadikat én jelölgettem be. Van néhány darab, ami nincs jelölve, és nem is tudom, kié. Szerintem, amikor visszaadom, viszem őket, mindenki ki tudja válogatni a sajátját.
Én amúgy jobban örültem annak, ami már jelölve volt. Nem a munka miatt, hanem azért, mert nem szeretem összefirkálni/varrogatni azt, ami nem az enyém. De aztán az egy-egy jelölt példány mintájára azért a többit is "összefirkáltam".
Mindenesetre, jelölés ide vagy oda, szerintem a kölcsönkapónak illene számon tartani, hogy mi honnan ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!