Kinek kell megjelölni a kölcsönadott ruhákat?

Figyelt kérdés
Most jelölgessem én két kisgyerek mellett,vagy aki kölcsönkapja annak illik ezt megtenni?Mondtam,hogy kölcsönadom és el kezdem megjelölni,de annyira nincs rá időm.Gondoltam megkérem.Nem ciki hogy fölajánlom és utána mégis átpasszolom a munkát?Még csak terhes és otthon van.

2013. jún. 4. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én három helyről kaptam a ruhákat kb. egyszerre. Halogattam a jelölgetésüket, hogy majd akkor, amikor már nem dolgozom. Egy darabig tudtam is, hogy mit kitől kaptam... A három családból kettőtől már jelölve kaptam a nagy részét, igaz, nem nálam vannak kölcsönben először, a harmadikat én jelölgettem be. Van néhány darab, ami nincs jelölve, és nem is tudom, kié. Szerintem, amikor visszaadom, viszem őket, mindenki ki tudja válogatni a sajátját.

Én amúgy jobban örültem annak, ami már jelölve volt. Nem a munka miatt, hanem azért, mert nem szeretem összefirkálni/varrogatni azt, ami nem az enyém. De aztán az egy-egy jelölt példány mintájára azért a többit is "összefirkáltam".

Mindenesetre, jelölés ide vagy oda, szerintem a kölcsönkapónak illene számon tartani, hogy mi honnan ered.

2013. jún. 16. 16:59
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Lehet lepontoznak engem is ,de én inkább odaajándékozom ,vagy párszáz ft eladom de kölcsön nem adok még uj vagy ujszerü ruhákat sem
2013. jún. 28. 11:59
 13/13 A kérdező kommentje:
És ha lesz még gyereked,akkor újra veszed a teljes garnitúrát???Vagy a barátnődnek nem adsz semmit,mert a testvérednek félre teszed,vagy fordítva???
2013. jún. 28. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!