Milyen kesztyű praktikus egy 2 éves gyerekre?
A kétujjas lenne a praktikus, de azt az enyém nem viseli el, mert nem tud benne bogarászni.
H&M-ben végre találtam olyan 5 ujjast, ami pont jó rá (nem lifeg a vége, tud benne fogni), ezt szereti és hordja is :)
Amíg én "szenvedek" vele, addig ráadom az ötujjasat, azzal jobban tud fogni, játszani, motorozni.
De amikor apukájára vagy a nagymamára bízom akkor a kétujjast adom. Ott az ötujjas is, de senkitől nem várom el, hogy kínlódjon az ujjak megkeresésével.
Amit elvisel és fel tudsz adni idegbaj nélkül.
Nagyobbik gyerekemnek olyan kicsi keze van, mint nekem (gyerek kesztyűt hordok), még 5 évesen is nagy volt rá a legkisebb ötujjas is, konkrétan leesett a kezéről, így ő nagyon sokáig kétujjast hordott. Bölcsiben/oviban egyébként külön kérték is, hogy ha lehet ne ötujjast küldjön az ember. Nyilván más, ha csak otthonra kell és elég nagy hozzá a keze.
Upsz én ezt hívom kétujjasnak.
Az egyujjas nekem, ami teljesen egyben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!