Egy éves gyerekre milyen sál való?A boltokban csak csősalat látok. Illetve milyen kesztyű a praktikus,ami öt ujjas,vagy amiben egyben vannak az ujjai?
Brendonban pl: van hagyomanyos sál is, de a garbósál, amit az első linkelt ezerszer praktikusabb.
Ötujjas egyévesre? 🤣
Ha időmilliomos vagy....
Egyébként lehetőleg, ha majd bölcsibe vagy oviba megy (minimum kiscsoportban) lehetőleg majd ne szúrj ki az nevelővel/óvónővel, hogy ötujjast küldesz, mielőtt a gyerek önállóan képes felvenni. Még az egyujjast is kihívás felhúzni 20 gyerekre mielőtt patakokban folyna rajtuk a víz...
Az én 1 évesem még mínusz fokokban is képes a (megkötözött) sapit levenni a fejéről, szóval bekeményítettem és balaclavát kapott. Az sapka és sál egyben, amit nem tud levenni :D
Kesztyűben egyértelműen egyujjas (lenne) a praktikus. A fent említett apróság nálunk azt is ledobja, nem szórakozok az ötujjassal. A 3 évesemre is külön kaland feladni jól, pedig ő kooperatív és próbál segíteni (mármint a kesztyűfelvételben). Nemhogy még a kicsire, aki még csak nem is kér belőle :D Amúgy én ilyen pici méretben még nem is láttam ötujjas változatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!