D.D. step és Superfit méretezés?
Figyelt kérdés
Van különbség méretezésben a D.D. step és a Superfit között? Mi eddig D.D. step-et használtunk, most rendelnék egy Superfitet, de nem tudom, ugyanaz a méret jó-e belőle. Mi a tapasztalatod?aug. 14. 11:06
1/6 anonim válasza:
A D.D.Step sokkal szélesebb kialakítasú, es emiatt eleve csalóka az összehasonlitas.
A lanyom superfitet hord, mert az eleg vekony, nem lötyög benne a lába.
Nyar elejen probaltunk ket azonos meretu (25-ös) superfit szandalt, az egyik kicsit kicsi volt, a masik majdnemhogy nagy! Mindketto superfit. Azt mondtak, hogy mert más kialakitasúak, az egyik regi, a masik új fazon. Ugyanigy felcipőben is megjartuk, hiaba volt csizmaban jo a meret, felcipőben ugyanaz a meret (superfit mind) nagy volt.
Ugyhogy nagyon nehez proba nelkül.
2/6 A kérdező kommentje:
Ó,hát akkor valószínűleg inkább boltban próbálunk. Köszi szépen a választ!
aug. 14. 11:22
3/6 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írsz, mi a legelső DD Step-et próbáltuk csak (21-es méret volt anno), az összes többi cipőt/szandit/csizmát rendeltem, és mindig következetes volt a méretezés. Pedig most már a lányom is 25-öst hord.
aug. 14. 11:25
4/6 anonim válasza:
Nekem csak a superfitrol vannak ezek a tapasztalataim, az eleg kaotikusnak tűnt. A DD.Stepről igazabol csak annyit tudok, hogy nagyon széles, és ez erzetre más.
5/6 anonim válasza:
D.d. step barefoot cipői nagyon jók szerintem. Kisfiam azt hord. Mezítlábas volt mindig, sosem hordott zoknit meg semmit. De a cipőt az első perctől elfogadta, sosem akarta levenni. Na hát a zokni már más kérdés :D
6/6 anonim válasza:
D.d stepnek a talp mintázata szerint vannak más és más méretezései. A cikkszám első számjegycsoportja mutatja a sorozatot, így van megadva a belső talphossz is, pl. 073-as modell. Emiatt simán előfordul, hogy egy szám eltérés van egy ddstep nyári és egy téli modell között pl. És ezek csak a mezítlábas modellekkel szerzett tapasztalataim, mert csak barefoot-ot használunk, amióta egy geox és egy froddo hagyományos (“bokafogós”) szandáltól (hiába a horror ár) leromlott a gyerek kimagasló egyensúlyérzéke. Cipőboltok általában csak egy modell bth-it írják ki, nem figyelnek a különbségekre, de van egy-két igényesebb webshop, ahol modellenként van kitéve, meg azt hiszem a ddstep online márkaboltjában is fent van minden méretezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!