Sinsay/shein méretezése mennyire helytálló?

Figyelt kérdés
Elsősorban a baba ruhákra lennék kíváncsi,de mivel magamnak is rendelnék egy két dolgot,így a felnőtt méret is érdekel. Alacsony vagyok és molettebb (160 cm,66 kg) a kislányom pedig fél éves,jelenleg 74es ruhát hord (főként FF illetve Kik ruhák) de lassan kell neki eggyel nagyobb méret. Köszi a válaszokat!
2023. aug. 23. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Alcsonyként nekem bejöttek a méretek. A farmernél futottam abba bele hogy jó volt csak a hossza volt nagy meg a derekánál volt bő. 149/46kg vagyok.sinsayben sosem csalódtam a méretekben mindig testhez simultak nem volt rossz. Bár a minőség elég szar inkább a h&mben szoktam vásárolni.

A fiamnak nem rendeltem még sheinről. Sinsayes ruhák babában kissebbek szerintem mimt az f&f. F%f 68 még jó sinsayt már kinőtte.

2023. aug. 23. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért pontoztátok le az egyest?
2023. aug. 23. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Sinsay babaruhakat nem szeretem, hamar tonkremennek, meg van, aminek fura volt az anyaga nagyon. Sajnos nalunk nincs boltjuk, igy ugye csak talalomra rendeltem.

Egy merettel nagyobbat erdemes szerintem a babanak rendelni, de ez is biztosan alkattol fugg.

Magamnak rendeltem parszor onnan, de tok lutri, van, amibol az egy merettel nagyobb se lett jo, aztan volt, amibol meg a sajat meretem nagy volt :D

Nagyon nehez beloni, nincs eleg adat megadva a ruhakrol. Es az anyagokkal szinten nem voltam elegedett.

Sheinrol nincs tapasztalatom, de en is nezegettem, a babaruhak szerintem relative dragak. Ennyi penzert mar inkabb h&m, azt legalabb ismerem es tudom mire szamithatok.

Es vissza lehet kuldeni gond nelkul a termeket, sheinrol ez nem mondhato el, maceras es draga a visszakuldes, ahogy nezegettem.

2023. aug. 23. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Én a sheinről szoktam rendelni, eddig rendeltem magamnak 2 nyári ruhát, 2 pólót, 1 szandált és mind megfeleltek a méréseim szerinti mérettábla útmutatásainak.

És az anyaguk is egész jó, nem fosulanak, nem nyúltak ki, nem fakultak meg, pedig a pólókat már lassan 1 éve nyúzom.

A kisfiam most van a 74/80-as ruha méreteknél, 70 centivel és 7,5 kilóval.

Neki is rendeltem esküvőre egy elegáns szettet 6-9 hónapos kategoriából, 5.800 forintnak megfelelő euróért. Egy csokornyakkendős body, egy mellény, egy kiskabát, egy sapka és egy nadrág van a szettben.

Kb h&m vagy Tesco f&f minőség és minden teljesen jó rá. A nadrág alján kell tűrni egyet, mert az egy picikét hosszú, de szeptemberre az esküvőre már az is jó lesz.

Mindig megnézem az adott ruhánál az értékeléseket, hogy a skálán a True to size legalább 85% fölött legyen, mert akkor nem futok bele túl kicsi vagy túl nagy méretbe.

Illetve sok terméknél van a vásárlók által feltöltött kép, így az is egy jó irányadó, hogy nem egy 180 centis 60 kilós modellre látom oda photoshoppolva az adott ruhát, hanem látom alacsony emberen, magas emberen, tömzsin és úgy sokkal jobban betudom lőni, hogy rajtam hogy nézne ki.

Sok ruhánál maga a forgalmazó oda írja, hogy egy mérettel nagyobbat vagy kisebbett vegyél. Azoknak is érdemes hinni, mert jártam meg, hogy erre nem figyeltem és nem fértem bele a ruhába.

Vissza nem küldtem, mert a barátnőm elcsaklizta, neki tökéletes volt :)

Szóval a visszaküldéssel nincs tapasztalatom.

De pénz visszatérítéssel igen. Egyszer véletlenül 2 ugyanolyan dolgot rendeltem meg és fizettem ki. Az aplikáción belül módosítottam a termékek mennyiségét és 1 órán belül jött az email, hogy folyamatban van a pénz visszatérítése. 6 munkanappal később ott is volt az összeg a számlámon.

2023. aug. 24. 07:41
 5/9 anonim ***** válasza:
*fosulanak = foszlanak :D Nem tudom, hogy sikerült ilyen szép szót alkotnom.
2023. aug. 24. 07:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,nekem a nem fosulnak is értelmes 😄 azaz nem mennek úgy tönkre..

Írta valaki a hm-et,az mennyire megbízható méret ügyileg?

2023. aug. 24. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Babaruhában picit nagyobbak. Ezért szerettem mert sokáig jó volt jó az anyaga.
2023. aug. 24. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

A h&m-et is szeretem, olyan márkát is nyúz az egész család. Nagyon nem tudok mit mondani róla, eddig még nem volt rossz tapasztalatom :)

Amit még szeretek a Lidl lupilu biopamut bodyk. Szeretem azt az anyagot, főleg nyárra, vékony, szellőzik, jól nyúlik és egész olcsó.

2023. aug. 25. 05:49
 9/9 A kérdező kommentje:
A lidleset én is szeretem de sajnos mindig vadászni kell,mert nem állandó termék.
2023. aug. 25. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!