Hol tároljátok a sok kinott gyerekholmit? Én zsakba tettem, és be az ágyneműtartóba. Viszont ott peneszesedik. A kamrában szinten nem lenne jó, mert télen ott is penész van. A szekrenyeinkben meg nincs annyi hely, hogy ezt a rengeteg ruhát tároljuk.
"Minek tarolnek kinott gyerekruhat???"
Talán mert akarnak még gyereket? De sok ész kell kitalálni :D
Talan ha beleirja a kerdesbe egyertelmu.
Egyeb esetben nem.
Siman lehet gyujtogeto is a kerdezo aki mindent eltarol...
Nem a ruha miatt zavarna leginkább a penész, hanem a gyerek miatt. Első körben szerintem ezt kellene végiggondolni, hogy mit lehet a penésszel kezdeni: párátlanítás, többször rövid szellőztetés, bútorok átrendezése (nálunk ha nagy bútor volt teljesen a külső falhoz tolva, az gondot okozott).
A ruhákat mi a padláson tároljuk vákuumos zsákban vagy dobozban, csak az van lent, ami a következő méret vagy az, amit éppen kinőnek (összevárom az adott méretet és egyben rakom el). Mi is kapunk nagyobb méretű ruhákat, amit kinőnek a gyerekeink, abból a jó állapotú marad az unokatesóknak, de ha sok van valamiből, van ruhabörze, oda el tudom vinni (és ha nagy szerencsénk van, hozunk is).
Bezacskozva a szekreny tetejen. De nem tarolgatok mindent, pedig szeretnenk meg babat, de nincs ennyi helyunk egyszeruen, na meg ugye nem tudhatom hogy egyaltalan passzolni fognak-e a ruhak, nincs ertelme ezert mindent is megtartani.
Sok cuccot eladtam, elajandekoztam, ami olyan, kidobtam.
Jatekokat is folyamat valogatom, nem tartom meg az osszeset.
Tervezünk még babát. Egész éjjel nyitva ajtó, ablak ilyenkor nyáron, van klíma is, az is jól szárítja a levegőt, bent egyáltalán nincs most teregetes nyáron. Nem tudom mitől penészes, bár az agyneműtartot nem sűrűn nyitogatom, és nejlon zsákban van.
Azt hallottam azokról a zsakokrol, amikből ki kell a levegőt szívni, hogy hamar visszamegy bele a levegő, nem tartja sokáig a lapos formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!