Kisgyerek fürdőnadrág: eltér a fiú és a lány modell?
Figyelt kérdés
Fürdő alsót akarok venni 3 éves lánynak a Decathlonban, de jobban tetszik a fiú modell mintája, meg a karúszója is ilyen mintájú. Nagy az eltérés szabásban? Vagy lány is felveheti? Nem ciki?
Ez a modell lenne: [link]
Már szobatiszta a gyerek, nem igazán kell úszópelenka.
júl. 14. 22:45
11/18 anonim válasza:
A fiúknak szokott lenni elöl egy "tartó" rész, de ezen a gatyón én nem látom, hogy lenne. Rendeld meg, max visszaküldöd.
12/18 anonim válasza:
Miért nem tudsz kislányra kislány fürdöruhát adni ?
13/18 anonim válasza:
#13 ez a bugyi pont uniszex, mindkét nemre jó.
14/18 anonim válasza:
#10-es, lehet, hogy a kérdező lánya fürdőpólót szokott viselni felül, ezért keres csak alsót.
15/18 A kérdező kommentje:
Megvettem mindkét decathlonost. A fiú modell nagyon széles derékban, leesik a kislányomról. Gumija ráadásul merev. Viszont a lány fürdőbugyi állatira fel van vágva. Bár jó derékban és a gumija vékonyabb is, rugalmasabb is. De én komolyan ledobom az ékszíjat attól, hogy már ilyen pici korban a lányoknak kötelező a “szexi”, fodros-bodros modell, nem lehet nekik is egy praktikus, funkcionális sportöltözéket gyártani. Minden más területen mi nőiesen/kislányosan öltözünk, mindketten túlnyomórészt szoknyában járunk, de vannak területek, ahol a funkció lenne a lényeg, és az is eléggé megkérdőjelezhető, hogy egy 2-3 évesnek szánt fürdőruha szabása miért ugyanazt hangsúlyozza, mint egy felnőtt nőjé… Egyébként a fiú modellen nincs “bővítmény”, tök lapos. A lány még buggyosabb is szeméremtájékon…
aug. 5. 21:34
16/18 anonim válasza:
Gumit nem tudsz húzatni bele másikat?
17/18 A kérdező kommentje:
Nem, mert gondosan hozzávarrták az anyaghoz.
aug. 5. 22:51
18/18 anonim válasza:
Mondjuk a fodor az minden, csak nem szexi. Nagyon is kisgyerekeknek való cuki elem.
De azzal egyetértek, hogy miért nem lehet nem magasan szabottat gyártani gyerekeknek.
A Decathlonban valaha lehetett kapni uv szűrős "biciklis nadrág"-fazon alsót gyerekeknek. Nekem azt viseli mindkét gyerek tengerparton. És tavaly magamra is sikerült olyat vennem. Na az nem mutat semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!