Kisgyerek fürdőnadrág: eltér a fiú és a lány modell?
Fürdő alsót akarok venni 3 éves lánynak a Decathlonban, de jobban tetszik a fiú modell mintája, meg a karúszója is ilyen mintájú. Nagy az eltérés szabásban? Vagy lány is felveheti? Nem ciki?
Ez a modell lenne: [link]
Már szobatiszta a gyerek, nem igazán kell úszópelenka.
Nézz rá egy lány fürdő bugyira és már látod is. Amit belinkeltel, annak van pici szára, a lány modellnek nincs.
Ennél a fazonnál szerintem nincs zacsitartó, nem látszik a képen.
Rendeld meg, max. visszaküldöd.
Amúgy a linkelt lányalsó nagyon jó szabás. A modellre nem tudom hogy sikerült rosszat adni, de pont azért jó ez a fajta, mert széles a fenék része és nincs magasan szabva. Szetintem még alaképzelték a pelenkát.
Ezért van az, hogy a 4-5 éves méretet most nőtte ki 8 (!) évesen a lányom. Most vág be.
Csak az a baj, hogy a nagyobb méretek mind nagyon fel vannak "vágva". Nagyon keskeny az anyag a láb között. Most vittem vissza emiatt egy 9-10-es méretet. Derékban még szoros is volt, de alul elcsúszott.
Én biztos, hogy kétrészes fürdőruhát vennék, vagy egyberészest. Attól, hogy még nem serdül, ő lány, és van melle! El kell takarni.
Tudod te, mennyi a beteg, aberrált állat a strandokon? Elborzadva nézem, hogy vannak gyermekek, akik meztelenül strandolnak. Néhány percen belül már le is vannak fotózva, a képüket meg adják-veszik a sötét oldalakon.
Egyszer volt egy interjú egy magyar, pedofíliára szakosodott nyomozócsoport vezetőjével. Aki elárulta, hogy pl. egy face-re felrakott fotó kisgyerekről 20 percben belül már a sötét oldalon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!