Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kisgyerek fürdőnadrág: eltér...

Kisgyerek fürdőnadrág: eltér a fiú és a lány modell?

Figyelt kérdés

Fürdő alsót akarok venni 3 éves lánynak a Decathlonban, de jobban tetszik a fiú modell mintája, meg a karúszója is ilyen mintájú. Nagy az eltérés szabásban? Vagy lány is felveheti? Nem ciki?

Ez a modell lenne: [link]

Már szobatiszta a gyerek, nem igazán kell úszópelenka.

júl. 14. 22:45
A kérdező szavazást indított:
Inkább fiú hordja
Lánynak is jó a fiú fürdőnadrág
Egyéb - kommentben
21 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
A legnagyobb különbség, hogy a fiú alsóhoz nem lehet felsőt kapni.
júl. 14. 23:28
 2/18 anonim ***** válasza:
24%
Az a tigrises tényleg cuki, szerintem semmi gond, ha megveszed. 3 évesnek mi a francnak felső rész?
júl. 14. 23:30
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Hát, ha nem zavar, hogy van zacsitasija...
júl. 14. 23:39
 4/18 A kérdező kommentje:
#3 De vajon van? Mert ez a nyilvánvaló kérdés! Hogy feltűnő-e a fiú modell esetleges “mássága” vagy nem, ilyen kicsiknek szabott fürdőgatyák esetében?
júl. 14. 23:43
 5/18 anonim ***** válasza:
43%

Nézz rá egy lány fürdő bugyira és már látod is. Amit belinkeltel, annak van pici szára, a lány modellnek nincs.

[link]

júl. 15. 05:45
 6/18 A kérdező kommentje:
Én felnőttként is igyekszem magamnak kevésbé kivágott bikinialsókat választani. Pont azért, ami a képen is látszik: kisebb valószínűséggel vág be. Szegény kislányon már a termékfotóra se sikerült normálisan feladni, bevág a fenekébe. Ez sajnos még mindig az a dizájnprobléma, hogy a női termékekkel szemben valamiért elvárás az, hogy “csinosak” legyenek, a funkció rovására is akár! A “szár” tehát nem tudom, hogy függ össze, szerintem kizárólag modell kérdése, mert én számtalanszor tudtam női modellekből is olyat venni, aminek “van pici szára”.
júl. 15. 06:28
 7/18 anonim ***** válasza:
30%
Oké. Leirtam mi a különbség, hiszen ez volt a kerdesed. Nem értem, ha már döntöttél és amúgy sem érdekelnek a válaszok, miért tetted fel egyáltalán a kérdést? A te gyereked, azt adsz rá, amit akarsz.
júl. 15. 06:41
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
A fiúknak való elöl tényleg olyan kialakitású, hogy elférjen benne aminek elkell. Én nem adnám lányra, mert zavaró lehet neki. A fiúknak teljesen másképp szabják.
júl. 15. 07:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ennél a fazonnál szerintem nincs zacsitartó, nem látszik a képen.

Rendeld meg, max. visszaküldöd.

Amúgy a linkelt lányalsó nagyon jó szabás. A modellre nem tudom hogy sikerült rosszat adni, de pont azért jó ez a fajta, mert széles a fenék része és nincs magasan szabva. Szetintem még alaképzelték a pelenkát.

Ezért van az, hogy a 4-5 éves méretet most nőtte ki 8 (!) évesen a lányom. Most vág be.

Csak az a baj, hogy a nagyobb méretek mind nagyon fel vannak "vágva". Nagyon keskeny az anyag a láb között. Most vittem vissza emiatt egy 9-10-es méretet. Derékban még szoros is volt, de alul elcsúszott.

júl. 15. 07:46
 10/18 anonim ***** válasza:
52%

Én biztos, hogy kétrészes fürdőruhát vennék, vagy egyberészest. Attól, hogy még nem serdül, ő lány, és van melle! El kell takarni.

Tudod te, mennyi a beteg, aberrált állat a strandokon? Elborzadva nézem, hogy vannak gyermekek, akik meztelenül strandolnak. Néhány percen belül már le is vannak fotózva, a képüket meg adják-veszik a sötét oldalakon.

Egyszer volt egy interjú egy magyar, pedofíliára szakosodott nyomozócsoport vezetőjével. Aki elárulta, hogy pl. egy face-re felrakott fotó kisgyerekről 20 percben belül már a sötét oldalon van.

júl. 15. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!