Touragoo Flame vélemény? Link lejjebb, nem a legújabb modell
Csak az akinek van ilyen kocsija megírná a véleményét? Találtam egyet használtan 40ert annyit megér?
Nem a legújabb modell tudom.
Köszönöm a véleményeket :-)
Én meg nagyon szerettem, 3 gyereket szolgált ki.
Én egy kézzel döntöm a port részt, és egy kézzel kiveszem a kocsiból 170 cm 66 kg vagyok.
Nehéz az biztos, de én nem cipelem emeletre, viszont nagy a Mózes a 14 honaposom meg simán alszik benne, nagy a bevasarlo kosara, (tok jó ha jatszora mentek)
Szóval nekem megerne, egy kézzel irányítom, és remekül rugozik.
Kedves Kérdező!
Nekünk ilyen van,én szerettem(már nem használjuk, nemsokára eladom),az aljába rengeteg ,rengeteg, dolog elfér.Viszont nekünk nincs autónk,egyetlen egyszer volt taxiba rakva az egész kocsi.Ha autó nélkül éltek, akkor nyugodtan vedd meg, nagyon jó babakocsi, viszont ha sűrűn kell autóba rakni, vagy mondjuk emeletre cipelni akkor ne vedd meg.
40ért akkor vedd meg ha teljesen hibátlan.
Én kb 25ért fogom hirdetni a vázat meg a mózest, mert a sport rész nekünk javításra szorul,mert a gyerekem szétrúgta.Hordozót meg nem vettünk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!