Felétek sem kelnek el a gyerekruhàk?

Figyelt kérdés

Màr 1000ft-èrt àrulom, az ùj, angol ruhàkat fb-n, ès mèg ìgy sem viszik.

Hasznàltròl nem is beszelve. 500ft, ingyen, ha aprò hibàs, ès ìgy is a nyakamon marad.

Tavaly töltöttem jòfogàsra is, ott sem keltek el.

2024. máj. 11. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy sose használt szandit 1év volt eladjak töredék áron, a ruhákra nincs vevő. Családba lehet elosztani vagy ha véletlen gyűjtenek rászorulóknak.
2024. máj. 12. 08:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább ismerősnek adom vagy a védőnőhöz viszem be. Csere-bere csoportban próbáltam cserélni erre-arra, de még egy tábla csokiért sem kell senkinek semmi.
2024. máj. 12. 09:39
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
90%-át el tudom adni, nem szokott gond lenni vele.
2024. máj. 12. 11:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbálom azt a szellemiséget követni eladásnál, ami vásárlásnál. Amíg baba volt a kislányom, én szerettem csomagban vásárolni, szezonálisan használt cuccot és HIBÁTLANT. Sok olyat látok, hogy kicsit foltos, kicsit bolyhos, kicsit lyukas, 500-1000 ft egy darab. Sosem vettem ilyet, így eladni sem próbálok ilyet, max ha valaki csomagot vesz, megkérdezem, hogy vannak ezek is, kéri-e ingyen mellé. 200-300 forintos darabáron nálunk marketplace-en (helyi csoportban megosztva) és vinted-en azért elmennek a rucik/csomagok. Nem éri meg anyagilag, de jobb érzéssel adom tovább így is, minthogy kidobjam.
2024. máj. 12. 12:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyre ritkábban sikerül eladni nekem is, (Vinteden még úgyahogy), bár én sem veszek már túl gyakran másodkézből.

Most vettem 5 db rövidnadrágot 990 Ft-ért a Tescoban, 3 db fürdőruhát 1790 Ft-ért. Használtan sem kapok ennyiért.

H&M-ben is rengetegszer van akció.

2024. máj. 13. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy pl a Vinteden is hiába ad olcsón valaki ruhát, ha arra még jön a szállítás, vevővédelmi díj. Plusz lutri, hogy jó lesz-e, tényleg olyan állapotban van-e, tetszik-e élőben?

Én inkább megrendelem a H und M-től, Zarától drágábban, de ingyen visszaküldhetem, ha nem jó/nem tetszik, de olyanra is volt példa, hogy elraktam a szekrénybe, a baba átnőtte. Címke rajta volt még, ki sem volt mosva, simán vissza tudtam küldeni.

Vintedről rendelt termék, ha meg nem jó, b_Szhatom.

2024. máj. 14. 19:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Tavaly nagyon jól el tudtam adni mindent helyi csoportokban. Az idén csak 10%-át a tavalyinak. Nagyon el vagyok keseredve. Próbálkoztam Vinteden, Jòfogáson, semmi eredmény. Vagy több pénzük van és vesznek újat vagy kevesebb és várják a potyát. Kisvárda
2024. júl. 8. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!