A sinsay gyerekruhák mindig ennyire el vannak méretezve?
Alapból is kisebbek, mint pl. a H&M vagy a Lupilu. Ráadásul szar az anyaguk. Rugalmatlanok a bodyk, kímélő programban is összemennek szárításkor. Csak az elején, 56-os méretben rendeltem onnan, aztán látva, milyenek, hagytam a fenébe. H&M-ből még hordta a méretet, mikor a Sinsay már rég félre kellett mindet tenni.
Viszont volt egy-két használtan vett Sinsay babamárkájú bodym, azok még normális anyagúak voltak, érdekes módon.
Szia !
Én még soha nem jártam így sinsay ruhákkal.
Rendszeresen rendelek, 3 lányom van.
A legkisebb szintén 98 ruha méret, a középső 122 a nagy meg 140 méret.
Mindhárom vékony, és pont a sinsayes gatyák legginsek jók.
Azt viszont tudom, hogy ha van szárítógéped akkor érdemes 1 számmal nagyobbat rendelni
Egyszer rendeltem a fiamnak 6 db nadrágot egyforma méretben (92), sorba tudtam őket rendezni hosszúság szerint. A legnagyobb és a legkisebb között 10 centi eltérés volt 🤣 a legkisebb már rövid is volt neki sajnos. Pulcsit nem veszek onnan, mert pocsék minőség. Amit imádok onnan ,az a felsőruházat. Dzseki, kabátok, overálok. Azok jó minőségűek. Meg még a farmer nadragjaikat szeretem..
Jatszos nadrágot én pepcoban szeretek venni, olcsó és nem sajnálom ha abban kúszik mászik az udvaron. És ennyi pénzért még a minősége is jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!