Hol vásároltok gyerekruhát?
A történet a következő.
A férjemnek van egy 7 éves kisfia, aki eddig az anyukájával élt, nagyon ritkán voltunk nálunk.
Viszont, most már itt van 1 hónapja, mert az anyukájának lett egy új kapcsolata és nem fér bele a gyereke (eddig meg kb. tőlünk tiltotta, nem jöhetett, nem vehetjük el tőle stb).
Iskolakezdésre szeretnénk neki venni pár ruhát, kb. semmije nincs, főleg őszi darabok.
Ajánlanátok üzleteket, ahol érdemes szétnézni? Olyan kellene, ahonnan rendelni is lehet, mert nálunk van Tesco és kb. itt ki is merült a történet.
Ja, meg Sinsay-Pepco, onnan vettünk most nyárra is, de valami iszonyú tekeredős, összemenős darabok..
Nézelődtem már, de igen csak kiakadtam, hogy 7-8 ezer egy farmer.
A fiúk többsége melegítőben járt nálunk elsőben, az jóval kényelmesebb mint a farmer (még a jogger "farmernél" is) és olcsóbb is.
Akciók idején hm, cunda, tesco (határozottan jó, ha jó az alkatára), lidl, aldi.
Köszönöm, mindenképpen nézelődök akkor a H&M oldalán, bár azért elég sok drága holmit láttam ott. Mondjuk, ha jó, akkor mindenféleképp kifizetendő. Vannak egész olcsók is, azok is elfogadható minőségűek? Pl. pólóknál a 2 ezer Ft körüliek?
#1. Nem én pontoztalak le, bár szerintem a melegítő az nem iskolába való. A válaszodat viszont elfogadom. :)
"bár szerintem a melegítő az nem iskolába való"
Nem az első vagyok, de szerinted mit csinálnak az alsós gyerekek az iskolában (szünetben)? :)
Elárulom: ugyanazt, amit az oviban. Csúsznak, másznak, homokoznak, fociznak, sárban hemperegnek...
Megyei jogú város egyik népszerű iskolájában dolgozok: akár hiszed, akár nem, a fiúk többsége melegítőben jár. Az a kényelmes. Nem "ciki".
Decathlon, jó minőségűek a sportos ruhák
Gate, ez webshop nekem tetszik a minősége, gyors a kiszállítás
Aldi, Lild lehet kapni időnként gyerekruhát is, cipőt
H&M, C&A van minden plázában.
Sinsay, Pepco, Kik olcsó, van néhány szebben varrt ruhadarab is
Sportmárkák: Adidas, Nike, Puma
Ha tud rá vigyázni 1-2 ruhadarabot kaphatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!