Kikben lévő gyerekruhák milyenek? Bírják a szárítógépet?nem bolyhosodnak,nyúlnak ki hamar?
Vegyes a felhozatal...
Volt 56-os rugdalózónk, nem is egy, oldalt a varrásnál szakadtak ki. 1-2 mosást ha bírtak.
Melegítő nadrág és felső 62-es az bírta rendesen, de csak a teljesen pamut anyag.
A melegebb "pulóver" szerintem amiben poliészter is van, az 1 mosás után nagyon görényen nézett ki, pedig 40 fokon mosok 400 fordulaton centrifugázva és babamosószerrel. Teljesen bolyhos lett.
Azóta én inkább az olcsóbb kategóriából Auchan vagy F&F babaruhát veszek.Outlet vagy second hand rendelek.
Illetve a H&M az örök favorit, de az picit drága, így ott figyelem az akciókat.
A pulcsik pl. nekem jól bírták, bár nem használtam szárítást, és igen sok ruhát sikerül mindig beszereznem, így egyik sem volt agyonhordva.
Viszont a bodyk nem jöttek be, egy-két mosás után úgy kinyúltak (/össze is mentek?), hogy a legtöbbnek széle-hossza egy lett...
Én is az F&F-et és H&M-et szeretem legjobban, de azért azok sem mindig olcsók, sőt. Inkább ki lehet fogni jó akciókat, de ez szinte mindenhol így van :)
Nagyobbak, mint az átlag babaruha méret, arra figyelni kell.
A sima bodyk nem jöttek be, de a lapolósból van pár, és azok bírták.
De pulóver, nadrág, hálózsák pl jó, onnan van.
Nem kisebbek egyáltalán, a kik-es ruhák nagyobbak.
Ami 56-os ott, az máshol 62 vagy 68.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!