Megtaláltam a régi baba ruháimat egy dobozban a padláson♥️ mit kezdjek vele?
Mèg a blokk is megvan, 2006.12.29-ez áll rajta.
A kiságyam is előkerült.
Valaki találta màr meg rajtam kívül gyerekkori/babakori ruháit🥰
16L
Èn könyvet, jàtèkot tettem el a gyerekemnek. Sőt, még olyan is van, ami mèg az èn szüleimè volt.
Ruhàimbòl nem tettem el, de ha maradt volna, simàn ràdatam volna a gyerekemre. Ha mèg 10+ èvig szívesen tàroljàk neked, akkor felveheti a gyereked.
Ha nem dohos, penészes akkor tedd el, jó lehet még a leendő gyereknek 🥰
Amúgy ez nagyon cuki 🥲🫶
Amikor a lányom született én is megkaptam anyámtól pár ruhát, amit még én hordtam a 80-as években.
Ilyenek voltak:
Olyan rugdalózó, ami kétoldalt a vállánál patenttal nyílik, annál lejjebb nem nyitható egyáltalán. Vagyis minden pelenkacseréhez az egész ruhát le kell hámozni a gyerekrôl, majd vissza.
Egy kis fehér ingecske ami elöl gombokkal nyílik, mint egy felnôtt ing. Jó gyûrôdôs anyagból.
Valami szalagokkal megköthetô kötényszerûség vagy szoknyaféle. Azt se tudtam, hogy kéne ráadni a babára.
Én nem büntettem magam ilyenekkel. Megmondtam anyukámnak, hogy bocs, de ezek nagyon nem praktikusak, úgyhogy mentek a kukába. Anyukám os megértette, nem csinált belôle gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!