Vigyem-e orvoshoz? Kislányom 3 hónapos, pár hete megtalálta a hüvelykujját, azóta folyamatosan azt szopizza.
Nem értem ezzel mért kéne orvoshoz vinni.
Valószínű azért szopja az ujját mert éhes, álmos vagy unatkozik.
Amikor ébren van szórakoztasd, foglald, le, adja a kezébe dolgokat, és akkor nem szopizza az ujját. Ha meg éhes hadd cicizzen, sokat, komfortszopizhat is.
3 hónapos a kisfiam, egész nap könyékig a szájában van. :))) Most pl. alszik és közben is cummogja a gyűrűs és a középső ujját. Hajnalban arra ébredek, hogy olyan hangosan szívja, cuppogja az öklét, hogy áthallatszik a szomszéd szobából. Ez az napi első étkezés jele nálunk. :) Sokszor átöltöztetni is alig tudom, úgy kell kioperálni a szájából az öklét, hogy rá tudjam adni a bodyt. Járunk babamasszázsra, hasonló korú babák vannak, ugyan ezt csinálják. :)
Nekem is első gyerek, én is aggódtam már sok (fölösleges) dolgon, biztos nézett már párszor hülyének a védőnő, de speciel ezen eszembe se jutott aggódni. :)))
Két-három hónap múlva már a lábujja lesz a szájában. :-)
Ilyennel ne vidd orvoshoz. A fejét nem hason tartja? Az mondjuk inkább a problémásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!