Milyen téli cipőt ajánlanátok járni kezdő baba részére?
Hamarosan 9 hónapos kisfiam valószínűleg napokon belül elindul. Eddig csak kocsicipői voltak kintre vagy lábfejes overál.
Vettem téli gyanánt egy decathlonos hótaposót is, az katasztrófa, még nagy rá, és leesik a lábáról folyton. (Online rendeltem)
Holnap vagy hétfőn körül akarunk nézni boltokban, tanulva ebből.
Tudnátok ajánlani olyan rugalmas talpú csizmát vagy bakancsot, ami bevállt?
Ha konkrétan linket, képet mutatnátok, külön köszönöm!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha személyesen, boltban veszitek, hol? Ahogy látom, a Brendonban van DD Step.
A Ralph Lauren most nagyon aranyos cipőket gyártott, belül valódi gyapjú+kasmír, kívül bőr, ebben a szezonban most ezt a kollekciót fogja hordani a lányom . Alig várom hogy nagyobb legyen, és több lehetőségünk legyen vásárolgatni.
Egyébként a Chanelnél is érdemes szétnézni sosem csalódtam bennünk.
Ha csak pár lépést tesz valahol, meg inkább az a lényeg, hogy ne fázzon a lába, akkor liliputi téli cipőt vennék. Azok nagyon puha talpúak.
Ha már rohangál, kúszik, mászik, megy a sárba, koszba, játszótéren, stb, akkor meg azt a fajta márkát választanám a jobbak közül, amit később is preferálnátok.
De jó! Nekünk eddig nem okozott csalódást!
#4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!