Májusban megyünk nyaralni Görögországba.1 éves a kislányom. Szerintetek milyen fürdő ruhát vigyek neki? Egybe részére gondoltam aminek hosszú az ujja és a lábán is hosszú szárú. Ti ilyen korú gyereknek mit vitettek?
kis bugyikát, mosható úszópelust.
Had érje napfény azt a gyereket! bekened alaposan és ennyi. miért gondolod, hogy jó lenne neki overállban, amikor te pl napozol, fürdesz, stb. és ha vízbe kerül, akkor csuklótól bokáig a vizes cucc lesz rajta? ugyan! májusban még amúgy sincs olyan ereje a napnak, meg délben nem kell kimenni max árnyékba, és semmi félnivalótok nincs a naptól.
Köszönöm. A víz miatt is tanácstalan vagyok mert szerintem is kissé hűvös lesz még
A nap miatt pedig azért gondoltam mert az én bőröm már edzett azért de őt még túl sok napfény nem érte még
Én ezt adnék és adok is gyerekre vízben. Egyrészt így nem kell kenegetnem, nem ég le, és a vizet sem szennyezem a naptejjel.
Amilyen ruhájuk a gyerekeimnek van, abban vizesek sem lesznek. Ami a sós tengernél szintén előny.
Harmadrészt mivel uv szűrős a cucc, nem izzad benne, nap allergia sem jön ki rajtuk.
Én nagyon féltettem őket a leégéstől meg a bőrráktól-amit a gyerekkorj leégések okoznak, úgyhogy bárki bármit mond én vigyáztam vízparton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!