6,5hónapos kisfiam részére Hallásvédő zajvédő fültokot szeretnék rendelni,venni.(nem akarom a legolcsóbbat nehogy gagyi lehyen és halláskárosodása legyen) Mit javasolsz honnan?🤷♀️
Ezzel is tönkremenne a hallása, mert nem szokja meg, hogy hall hangokat.
NE vidd olyan helyre, ahol hangos zaj van, a normál élettel járó hangok meg hozzátartoznak a normális fejlödéshez.
Brendonban pl lehet kapni.
Neten meg van a google nevű cucc, oda beírod hogy gyerek hallásvédő, es fog mutatni rengeteget, bébinek is, kisgyereknek is. ( Én kipróbáltam, és tényleg mutatott hallásvédőket 🙆)
6,os ott van hogy brendonbol.
Mi vagy te, valami békefenntartó?
Már bocs.
Köszönöm a segítő válaszokat...
(Igen a brendonosfejpántossal szemeztem én is :)
Vész esetén a táskájában hordanám,mert multkor a majálison nappal úgy jártunk,hogy az esti koncira elkezdtek hangolni szépen..s igyekeztünk akkor a kocsihoz leléptünk..Nos ilyen esetre tartogatnám..
Köszi a kioktatást...sosem szoktam itt kérdezgetni amúgy..ja s ilyen alapon szűnjön meg ezaz oldal mert mindenki is használja a google-t...ennyi :) :/ 👍🥴🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!