Karácsonyi fotózás lesz az oviban. Van rá lehetőség,hogy két fajta blúzban fotózzák le a lányom? Átcserélik,ha kérem?
8, és nem lehetne, hogy ha ennyire carsz rá, akkor alapból nem is kéred a fotózást? mert mondjuk eltöltök a gyerekeddel ott 10-15percet, majd az utómunkával 30-40percet, aztán neked nem tetszik a kék pulcsiban a piros-arany dekorációban és nem rendelsz egy darabot sem, vagyis tök ingyen dolgoztam.
Mondjuk nekem már van annyi rutinom, hogy ruhából megmondom, hogy melyik anyuka fogja megvenni az egész sorozatot 3 példányban plusz bögrével, hűtőmágnessel meg csillámpónival, meg melyik fog 1db mellképet rendelni, de ehhez hosszú évek és sok-sok felesleges munkával eltöltött idő kellett...
(bocs, de ez most kikívánkozott... néha belegondolhatnátok a másik oldalba is... igen, tudom, jöhet a 0%...)
"Ugye azt azért nem gondolod, hogy majd azért veszem meg a karácsonyi fotócsomagot, mert a fényképész mennyit dolgozott vele 🤣"
Pont a sok ilyen hozzálállású szülő miatt nálunk idén egy hobbifotós apuka csinálta a karácsonyi képeket... Hát olyanok is lettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!