Karácsonyi fotózás lesz az oviban. Van rá lehetőség,hogy két fajta blúzban fotózzák le a lányom? Átcserélik,ha kérem?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 08:27
1/15 anonim válasza:
Miért nem az oviban kérdezed meg? Nálunk nem lett volna ilyen lehetőség, eleve szép ruhában voltak egész nap, mert nincs kapacitás ennyit öltöztetni.
3/15 anonim válasza:
Alig 3-5 perc egy ilyen fotózás, nem fognak még öltöztetni is. Menj egyénire, ott van rá idő.
4/15 anonim válasza:
Ha ruhát alarsz cserélgetni, vidd fotózásra te. Az óvodában nincs erre kapacitás.
6/15 anonim válasza:
Nálunk van lehetőség időpontot kérni a fotóshoz családira, ott gondolom azt csinál amit szeretnénk ott öltöztethetnémvagy legyél ott és akkor öltözztetheted
7/15 A kérdező kommentje:
Jójó,na nem tudom,még nincs tapasztalatom.Szeptemberben kezdtük az ovit...
Akkor marad egy.Köszi.
2023. nov. 5. 09:20
8/15 anonim válasza:
Én kenyelmes normális ruhát adok rá és nem viszek semmi mást. Nem fogom meg azzal terhelni az óvónőket, hogy öltöztetgessék. Meg a gyereket se, fotózzák le gyorsan aztan mehessen vissza jatszani. Ha cikicuki karácsonyi fotózást akarok, elviszem én fényképészhez. Ha szarok lesznek a képek, majd nem rendelek.
9/15 anonim válasza:
A miénkben biztos, hogy nem, örülhetünk ha nem össze-vissza van a gyereken minden és elfofadható fejet vág
10/15 anonim válasza:
ovifotósként mondom, ha az óvónő partner, akkor simán belefér. Akinek 3-5p a fotózása, azt meg sajnálom, de tényleg :(
nálam 10p/ gyerek az átlag...
Többször van, hogy bejön a gyerek pulcsiban, de alatta van csinos ing, mert anya szeretne mindkettőben. Ezt elmondja az elején (vagy az óvónő-dada-pedasszisztens-segítő szülő), lövünk a pulcsiban, aztán levesszük, betűrjük az inget és jöhet abban is pár kép... kb 30mp többletet jelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!