Hány db hálózsákra lesz szükség és milyen méretekből vegyek?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a tapasztalatokat. A vastagsága meg tudom, hogy a szoba hőmérsékletünkön múlik. :)2023. okt. 26. 09:13
11/20 anonim válasza:
Egyik gyerekem sem szerette, én sem szerettem rajtuk, így egyet sem használtunk. Előre ne vásárolj be. Vastag rugiban alszik.
12/20 anonim válasza:
Talpas rugiban, esetleg adtam alá rovid vagy hosszú ujjú bodyt, harisnyát.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!😊😊 Hát szerintem olcsóbban jártatok, hogy nem hálózsákban altattátok;))
Nekem sem rémlik, hogy én háló zsákban aludtam volna annó:D
2023. okt. 26. 14:26
14/20 anonim válasza:
5 éves a lányom, sosem viselte el, takarót használunk 0 napos kora óta.
15/20 A kérdező kommentje:
És akik itt válaszoltak korábban ti takarót használtatok? Úgy tudom nem javasolják.
2023. okt. 26. 16:38
16/20 anonim válasza:
A mi Kisfiunk sem szerette, de a takarót sem, amit amúgy sem ajánlanak. Nálunk télen vastag kezeslábasban alszik, nyáron vékony pizsiben.
17/20 anonim válasza:
Ha javasolják ha nem, 3 gyerekem nőtt fel rugiban pléd vagy takaró alatt. Mindegyik mellettem alszik, soha nem húzták a fejükre.
18/20 anonim válasza:
#17. Nem minden gyerek fullad meg benne, de van amelyik tényleg a fejére húzza, és veszélyes lehet számára. Az enyém csak szimplán nem viseli el magán. Két éves lesz pár nap múlva.
#16.
19/20 anonim válasza:
Sosem használtam hálózsákot egyik gyermekemnél sem(3van) bár kaptunk ajándékba.Rugdalózóban aludtak,persze évszaknak megfelelő vastagságúban.
20/20 anonim válasza:
3 hálózsakot kaptunk ajándékba, még rá se melegedett a gyerekre, rúgta le magáról az első alkalommal. Így új állapotban túladtam rajtuk. Nem is takaróznak, én vékony és meleg nadrágos pizsit váltogatok évszaktól függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!