A sinsay babaruhák milyen minőségűek? Aki használja meg van vele elégedve?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak semmit nem vettem onnan, nem is tudtam hogy vannak náluk babaruhák. Neki legtöbb esetben a h&m, c&a és a tesco f&f ruháit vásároltam. Néha pepco, de ott főleg 1-2 nyári darabot.

Most viszont kislányunk lesz, és bàr kaptunk ruhákat, de bizonyos méretekből semmit (56 van több, meg 74-től felfelé, a kettő között semmi). Mivel kaptunk is ezért nagyon sokat nem akarok vásárolni, de nyilván szeretnék neki is venni, meg majd a hiányzó méreteket beszerezni.

Kicsit olyan érzésem van, hogy az elmúlt 5 évben (akkor született a fiam) valami elképesztően elszálltak a babaruha árak😳

Persze beruházok 1-2 drágàbb darabra szivesen most is, csak sokkal rosszabb ár-érték arányban vannak mint anno. Legalábbis így érzem..pláne hogy egy pici baba alig pár hónapig hord valamit.

És tudom hogy a pepco olcsó, de azzal nem mindig voltam megelégedve, és azért kérdezem hogy a Sinsay milyen, kb mire lehet számítani, hiszen jóval olcsóbb a többi márkánál amit be szoktam szerezni.

Köszi előre is.

2023. aug. 12. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én elégedett vagyok vele, de tény, hogy talán jobb élőben megnézni a dolgokat és utána bevásárolni. Egyiknek tök jó az anyaga, másiknak kevésbé, a cicanacikból a 15 hónapos lánykám 80-ast hord, a szabadidő fazonokba az egész gyerek belefér még. DE! Ha akcióban vásárolsz be, árban brutál verhetetlen, párszáz forintokra kijön egy-egy darab, vagy a kabátját pl. 1700(!!) forintért vettem tavaly akciósan és nagyon szerettük. Jó, mert nem sajnálja annyira az ember, ha menthetetlenné válik.

Azért elég kiismerhető. Ha egyszer-kétszer rendelsz, akkor rájössz olyan összefüggésekre, mint nálunk az említett cicanaci kontra melegítő naci méretezés.

Egyébként a Pepcot is szeretem, de szerintem ott is jobb megnézni, megfogdosni a dolgokat. Lehet kapni nagyon jó és nagyon silány cuccokat is.

2023. aug. 12. 17:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csak rendeltem, még nincs használatban, de ami már kibontáskor látszott, hogy a méretezés teljesen random.

Van olyan 62-es body, ami akkora mint a Tesco-s 50-es, és van olyan 56-os, ami akkora mint a Tescos 62-es.

A nyomott minták nem tűnnek valami tartósnak, talán érdemesebb a minta nélkülieket rendelni.

Ettől függetlenül szerintem arra a rövid időre, amíg ezeket a kis méreteket hordja ennyi pénzért jók lesznek.

2023. aug. 12. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Ár-érték arányban szerintem teljesen rendben van. Nekem a fiaim alapból nagy ruhanyúzók, arra meg tökéletes. Most mind a 2 ovis nekem, a nagyja ruhájukat onnan rendelem. Szebb darabokat meg veszek hozzá még máshonnan.
2023. aug. 12. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszabb, mint a Pepcos vagy KIK-es. Nagy részük otthonra jó maximum. Rengetegszer jártam úgy, hogy mosás után kinyúlt vagy a minta megrepedezett egyből.
2023. aug. 12. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Azt kihagytam, hogy van olyan, ami egy mosás után olyan bolyhos lett, mintha 1000 éves lenne.
2023. aug. 12. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyilván nem egy H&M minőség, de ez az árban is látszik. Kb Pepco minőség. Szerintem teljesen jó, aki nem akar túl sok pénzt kiadni azért, hogy pár hónapig hordja a gyerek, vagy bölcsődébe, óvodába, ahol leeszik, össze koszolják stb.
2023. aug. 12. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!