A sinsay babaruhák milyen minőségűek? Aki használja meg van vele elégedve?
Kisfiamnak semmit nem vettem onnan, nem is tudtam hogy vannak náluk babaruhák. Neki legtöbb esetben a h&m, c&a és a tesco f&f ruháit vásároltam. Néha pepco, de ott főleg 1-2 nyári darabot.
Most viszont kislányunk lesz, és bàr kaptunk ruhákat, de bizonyos méretekből semmit (56 van több, meg 74-től felfelé, a kettő között semmi). Mivel kaptunk is ezért nagyon sokat nem akarok vásárolni, de nyilván szeretnék neki is venni, meg majd a hiányzó méreteket beszerezni.
Kicsit olyan érzésem van, hogy az elmúlt 5 évben (akkor született a fiam) valami elképesztően elszálltak a babaruha árak😳
Persze beruházok 1-2 drágàbb darabra szivesen most is, csak sokkal rosszabb ár-érték arányban vannak mint anno. Legalábbis így érzem..pláne hogy egy pici baba alig pár hónapig hord valamit.
És tudom hogy a pepco olcsó, de azzal nem mindig voltam megelégedve, és azért kérdezem hogy a Sinsay milyen, kb mire lehet számítani, hiszen jóval olcsóbb a többi márkánál amit be szoktam szerezni.
Köszi előre is.
Én elégedett vagyok vele, de tény, hogy talán jobb élőben megnézni a dolgokat és utána bevásárolni. Egyiknek tök jó az anyaga, másiknak kevésbé, a cicanacikból a 15 hónapos lánykám 80-ast hord, a szabadidő fazonokba az egész gyerek belefér még. DE! Ha akcióban vásárolsz be, árban brutál verhetetlen, párszáz forintokra kijön egy-egy darab, vagy a kabátját pl. 1700(!!) forintért vettem tavaly akciósan és nagyon szerettük. Jó, mert nem sajnálja annyira az ember, ha menthetetlenné válik.
Azért elég kiismerhető. Ha egyszer-kétszer rendelsz, akkor rájössz olyan összefüggésekre, mint nálunk az említett cicanaci kontra melegítő naci méretezés.
Egyébként a Pepcot is szeretem, de szerintem ott is jobb megnézni, megfogdosni a dolgokat. Lehet kapni nagyon jó és nagyon silány cuccokat is.
Én csak rendeltem, még nincs használatban, de ami már kibontáskor látszott, hogy a méretezés teljesen random.
Van olyan 62-es body, ami akkora mint a Tesco-s 50-es, és van olyan 56-os, ami akkora mint a Tescos 62-es.
A nyomott minták nem tűnnek valami tartósnak, talán érdemesebb a minta nélkülieket rendelni.
Ettől függetlenül szerintem arra a rövid időre, amíg ezeket a kis méreteket hordja ennyi pénzért jók lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!